o 19 będę![]()
Zazwyczaj chwile po 20 się zaczyna coś dziaćA dzisiaj to w końcu pogoda dopisuje
- - - Updated - - -
Kto był na m1 ?
Dzisiaj jak nigdy wjazd psiarni ... Zbliża się koniec miesiąca i pewnie mają za mało wypisanych mandatów ...
o 19 będę![]()
Zazwyczaj chwile po 20 się zaczyna coś dziaćA dzisiaj to w końcu pogoda dopisuje
- - - Updated - - -
Kto był na m1 ?
Dzisiaj jak nigdy wjazd psiarni ... Zbliża się koniec miesiąca i pewnie mają za mało wypisanych mandatów ...
bylem i wydaje mi sie ze policja chce rozbic cala ta strefe. Tym bardziej ze nic sie nie dzialo a taki nalot...
Chyba to juz koniec slawnej strefy m1 zabrze![]()
Policji sporo było... Na jednym quadzie Alfaholik jeździł (nie pamiętam jak się nazywa) ale ma też fajną 159 w mat pomalowaną
A biała Alfa z czarnym dachem zacna![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
dzięki dziękiTroche jeszcze będzie pozmieniane w białej
Gdzie wg staliście ?
Ja widziałem jedną Alfe z ramkami SL ale.. właściciela nie widziałem.
A policji wczoraj tyle było.. bo była akcja "pasy"![]()
Policja wpada co niedziele regularnie.![]()
Póki byłem w PL to przez 2 miesiące bywałem co weekend. Wtedy spotykałem goniusia i pablaoraz kolege od 166 za zabrzańskich albo gliwickich blachach.
Jak bede w którąś niedzielę w PL to napewno wpadnę.
Omen wpadali. Ale nie wpadali na parking. Tylko jeździli po 2 pasmówce tam gdzie się ścigali. A wczoraj normalnie na parking wbili, czepiali sie o wszystko i wypisywali górę mandatów. A to zachowanie do normalnych nie należy. Zatrzymywali nawet samochody na kompletnej serii
- - - Updated - - -
Wg GTV ciekawie się prezentowała i rzucała się w oczy![]()
Ja przy torze kartingowym. Jak odjeżdżałem to kobielczak mnie mijał i parkował kilka miejsc dalej.
Może szukali Vina Diesla bo gonią już go przez 5 części f&f i złapać nie potrafią![]()