Pozdrawiam Panią ze srebrnej 166 po FL ,niestety chyba nie z forum,wyprzedzoną na trasie Ząbkowice-Kłodzko (ramki "OK..."),oraz młodego chłopaczka na tablicach "DKL..." ,w ładnej 166 2.0 TS,udającego że nie widzi (ale zerka) identycznej Nero Volcano stojącej ,najpierw obok,a następnie przed jego własną Alfą.
Miło było jechać/stać obok (prawie) identycznej Alfy 166
I na koniec Karol pozdrawia machającego nam Alfistę,z czarniutkiej 156 na rejestracji "DKL...",mijanego na trasie Kłodzko - Ząbkowice Śląskie.
Kolega miał specyficzne chromowane listewki ,na swoim scudetto![]()
Czyja ciemna (czarna / granatowa) 145 stała dziś pod Inter Marche w DDZ (wylot na Świdnicę) ? - Alfa z ramkami forumowymi![]()
Wczoraj widziana srebrna 147 na DLU w Lubinie po godz. 5 i bordowa 156 na DPL w Polkowicach, a i czarna 147 na DW we Wroclawiu na Bielanach, wszystkie na klubowych ramkach![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 166 DLW mijanej na obwodnicy w Olszynie (chyba oramkowanej). Jechałem bordowym Kangurem.
pozdro dla dziewczyn z czarnej GT na blachach DGR widzianej koło galerii
p.s. fajnie zobaczyc taka sama belle
Wczoraj koło Jedności Narodowej widziana czarna poliftowa 147 albo 156 na ramkach- słońce mnie oślepiało i zauważyłem w ostatniej chwili![]()
Moja AR156 Nero Metalicco:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ysego0800.html