Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Elo :)

kupadymu
    Gość

Domyślnie Elo :)

Witam, wszystkich was a szczególnie tych którzy dopiero wzieli lub chcą wziąć "ślub" z ALĄ
    Heh szczerze to nigdy nie myślałem że będe jezdził alfą myślałem o wranglerku (pewnie i tak go kiedyś kupie ale tylko do lasu hehe)
    3 lata temu zadzwonił młody (mój brat młodszy) z Neapolu gdzie pracował i pochwalił się zakupem 156 SW 1.9JTD z silniczkiem 146 cv '02 bardzo przyzwoite "serduszko w niej biło "
    ja jak zwykle troszki sceptyczny ale ok. po miesiącu przyjechał i co.. nie chciałem z niej wychodzić!!! no i jezdziłem nią przez roczek (przypadek bo brat musiał lecieć do italii i zostawił kluczyki...

zakochałem się w samochodzie a przynajmniej tak mi sie wydawało do 01.06.2012 roku pańskiego kiedy to wsiadłem do tej którą właśnie wtedy przez przypadek-raczej szczęście od sił wyższych - kupiłem czyli 156 2.5 V6 '99 heh kiedy jade pikawka zmienia rytm na ten spod tych 6 głowic -jedyny i niepowtarzalny dzwięk silnika Alfy Romeo
    i naprawde przez bardzo długi czas z niej nie wysiąde pychota!

Mam nadzieje że bardzo posłużycie fachową radą i pomocą mam mało doświadczenia z bellą i nie chciał bym czegoś spi.....lić heh będe też starał się w miare moich możliwości i skromnej wiedzy pomagać
    Pozdrawiam!!!

kupadymu
    Gość

Domyślnie

no i masz pierwszy wydatek akumulator ato przez to że ostatnimi właścicielami były kobiety czyli wsiąść i jechać hehe
    jezdziłem wczoraj volvo s80 3,2l '98 276 koni automat ech gdyby nie automat to pewnie wrażenia byłyby ok no dobra czas na start i volvo zostało..! ?

tak jak pisałem wyżej przez opinie ludzi wokół byłem sceptycznie nastawiony do alfy i nie kupiłbym gdybym nie pojezdził 156 sw brata
    teraz wiem że warto i mam już swoje zdanie na ten temat -warto w ten samochód inwestować bo sprawia dużo frajdy i rekompensuje straty duszą!

apropos investowania to na pierwszy ogień rurki (dwie podzielony wydech 3 w jedną 3 w drugą) lakier i felgi z 15 na 17 tył 225 przód 205 oczywiście alfoskie

jezdziłem wcześniej celiką, marea, corrado i skodą supperb żadne z tych aut nie sprawiło mi więcej emocji jak to auto jedyne porównanie to wygoda w volvo bo tu nie ma porównania ale to właśnie volvo dla ludzi którym zależy na komforcie

sorki za jakość zdjęć robiłem telefonem wrzuce fotki jak wyjade z garażu po małych zmianach..)
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20120609078.jpg
Wyświetleń:	42
Rozmiar:	98.0 KB
ID:	63388   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20120614081.jpg
Wyświetleń:	43
Rozmiar:	51.6 KB
ID:	63389  
    Ostatnio edytowane przez kupadymu ; 22-07-2012 o 20:25

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v sportwagon 01, alfa Romeo 166 2,5 v6 24v r.99

Domyślnie

Witam , pozdrawiam i gratuluję zakupu . Mam od niedawna ten sam model silnika tylko w sportwagonie i nie wyobrażam sobie mieć inne auto , chyba że gta . prowadzenie , kop i nieziemskie brzmienie silnika zwłaszcza przy wchodzeniu na wyższe obroty to coś czego nie da się opisać słowami , jak to mówią : szerokości !!

Uprawnienia