Witam, wszystkich was a szczególnie tych którzy dopiero wzieli lub chcą wziąć "ślub" z ALĄ
Heh szczerze to nigdy nie myślałem że będe jezdził alfą myślałem o wranglerku (pewnie i tak go kiedyś kupie ale tylko do lasu hehe)
3 lata temu zadzwonił młody (mój brat młodszy) z Neapolu gdzie pracował i pochwalił się zakupem 156 SW 1.9JTD z silniczkiem 146 cv '02 bardzo przyzwoite "serduszko w niej biło"
ja jak zwykle troszki sceptyczny ale ok. po miesiącu przyjechał i co.. nie chciałem z niej wychodzić!!! no i jezdziłem nią przez roczek (przypadek bo brat musiał lecieć do italii i zostawił kluczyki...
zakochałem się w samochodzie a przynajmniej tak mi sie wydawało do 01.06.2012 roku pańskiego kiedy to wsiadłem do tej którą właśnie wtedy przez przypadek-raczej szczęście od sił wyższych - kupiłem czyli 156 2.5 V6 '99 heh kiedy jade pikawka zmienia rytm na ten spod tych 6 głowic -jedyny i niepowtarzalny dzwięk silnika Alfy Romeo
i naprawde przez bardzo długi czas z niej nie wysiąde pychota!
Mam nadzieje że bardzo posłużycie fachową radą i pomocą mam mało doświadczenia z bellą i nie chciał bym czegoś spi.....lić heh będe też starał się w miare moich możliwości i skromnej wiedzypomagać
Pozdrawiam!!!