mnie spotkacie na A3![]()
kilkanaście aut w których niebiescy mieli do czego się przyczepić to wylądowało na stacji benzynowej. Białej może nie widzieliście bo się ulotniłem z parkinu na stacjęJedna alfa stała przede mną na ramkach z forum
156 to było
mnie spotkacie na A3![]()
kilkanaście aut w których niebiescy mieli do czego się przyczepić to wylądowało na stacji benzynowej. Białej może nie widzieliście bo się ulotniłem z parkinu na stacjęJedna alfa stała przede mną na ramkach z forum
156 to było
Kurde ciekawe byłem na M1 w niedziele tyle że przyjechałem trochę późno i może dlatego nikogo nie widziałem już bo pojechaliście stałem na parkingu przy żywopłocie obok stacji, ale też praktycznie co tydzień jestem jak mam wolne i jest pogoda...
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
Elo ta "słynna" 156 na tabulach SL, kolor czarny to moja Bella. Naprzeciw mnie stałą biała 156 po lifcie. Stałem pomiędzy A3 i B3.
Ktoś mi może wytłumaczyć koledzy jaki problem ma policja do takich spotów? Czy spotykanie się ze znajomymi jest w tym chorym kraju zabronione? Po kiego **uja zajmują się takimi rzeczami jak gdzieś indziej w tym samym czasie kradną samochody?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja piszę o spotkaniach, nie wyścigach. Czytaj dokładnie. Jak doczytasz też dokładnie resztę postów innych użytkowników to zobaczysz, że piszą o tym, że doczepiają się do osób które jada się spotkać, nie ścigać.
Wiem jak to wygląda, na 3 stawach jest to samo, a jestem co tydzień.
Wiedzą, że są tam wyścigi, wiedzą, że zawsze ktoś z ekipy się ściga więc czepiają się kogo mogą aby to zakończyć, za ręke złapać nie potrafią to muszą takimi sposobami.
Dlatego nie ma sensu się tym "przejmować" bo nic Ci zrobić i tak nie mogą więc po co się denerwować :]
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Mogą... Przykładowo, stoisz sobie kulturalnie jak człowiek i rozmawiasz z innymi człowiekami ;-) i nagle podbijają zakapiory, zaczynają sprawdzać dowody rej, ubezpieczenie, czy masz trójkąt w bagażniku, czy ci światła działają itp... No to chyba nie jest normalne...?
Niestety sprawdzić Cię moga, a jeśli masz sprawne auto (a powinnieneś) to czym się przejmować, niech sobie latają i sprawdzają, a Wy się nie przejmujcie.
Dużo aut co się ściga często mocno odbiega normą od dobrego stanu technicznego dlatego szukają byle kogo aby drapnąć, nastraszyć i mają nadzieje, że powoli wybiją w ten sposób towarzystwo ścigające się.
Tak jak mówiłem, sprawdzają każdego bo sami nie wiedzą kto się ściga, a kto przyjechał pooglądać.
Tylko, że osobiście znam lepsze rozwiązanie, niech te cholerne województwo organizuje co 2 tygodnie wyścigi (bardzo sobie budżetu nie nadszarpną) przykładowo gdzieś w katowicach z racji, że to "centrum" i jak będą legalne wyścigi to ludzie tam się wyżyją i nie będą musieli mieć konieczności ścigania się nielegalnie(wiadomo zawsze ktoś sie znajdzie, ale lepsze to niż nic nie robić)
Ostatnio edytowane przez Izane ; 26-07-2012 o 11:43
no to prawda ;D jak masz sprawne auto to moga naskoczyc
wydaje mi sie ze oni juz brali pod uwage legalne wyscigi ale musi to nie byc takie proste skoro jeszcze tego nie ma