Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: AR Gtv 3.0 V6 24v 2003

RufusCK
    Gość

Domyślnie AR Gtv 3.0 V6 24v 2003

Cześć, posiadanie sportowej alfy to jedna ze 100 rzeczy które chce zrobić przed śmiercią, posiadanie samochodu z silnikiem V6 to następna przyjemność do odhaczenia (jakieś 92 inne również dotyczą motoryzacji), nadszedł dobry moment by połączyć te 2 marzenia i je spełnić Szukam ładnej alfy Gtv do jazdy od święta, koniecznie 3.0 (ew 3.2), chciałbym żeby była z tych młodszych roczników i nie zajeżdżona. (tylko dlaczego prawie nie ma na rynku wtórnym gtv po lifcie??) Na allegro znalazłem może właśnie taki egzemplarz, do sprowadzenia ze Szwajcarii, powiedzcie co o nim sądzicie? Czy warto po niego jechać? http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-gtv...C24632939.html przebieg niski, środeczek zdaje się potwierdzać niski przebieg auta, podobno uszkodzona tylko maska i zderzak więc samochód na chodzie i można nim wracać na kołach, wiadomo że dojdzie jeszcze trochę opłat, w tym akcyza 18,6% i dodatkowo doprowadzenie przodu do porządku ale jakbym się zamknął w 17000 za wszystko to i tak by było super jak za takie auto. Ale czekam na wasze opinie i ocenę czy to rzeczywiście jest rocznik 2003?

Użytkownik Świeżak Avatar mario1942
    Mieszka w
    Stuttgart
    Auto
    GTV PH3 3.2 V6

Domyślnie

Autem interesowałem sie już jakiś czas temu, w końcu wyglądało na świetną ofertę. Gość zachowywał sie normalnie, wręcz bardzo miło - wszystko było już umówione na transport z jego strony, co sam sugerował. Chciał zaliczke - 500 zł, niby niedużo. Mówił, że mogłoby to być na firme z potwierdzeniem, ale to wtedy "ponad tysiąc".
    Na szczęście moja wrodzona ostrożność kazała mi go troche pomęczyć - zaproponowałem, że przyjedzie po auto ekipa ode mnie. Od razu zmieniło sie nastawienie, telefon przestał odpowiadać. Co tu dużo mówić - ja bym nie ryzykował. Cena jest zwyczajnie zbyt okazyjna - żadna dobra Gtv z tym sercem, elektryką i szyberdachem nie powinna schodzić poniżej jakiś 16000. A jak sam zauważyłeś - uszkodzenia są marginalne. Jeśli chcesz coś dobrego i pewnego - to polecam kierunek Niemcy Albo troche poszperać na forum... Znajdzie sie tu na pewno jakaś 3.0 V6 lub ew. 2.0 V6 T - jednak w cenach od 20 tys wzwyż. Za pewne auto trzeba płacić
    A co do rocznika - to nie jest 2003. W 2003 była pierwsza rejestracja
    Ostatnio edytowane przez mario1942 ; 28-07-2012 o 22:51
    Jest:
    Maserati Quattroporte IV 3.2 V8
    Alfa GTV 3.2 V6 Rosso Alfa
    Fiat Barchetta Rosso x2

Włoska historia:
    Brera 2.0 JTDm
    Maserati Quattroporte IV 3.2 V8 Ottocilindri
    Maserati 222 1989
    Maserati Biturbo 2.5 1983
    Fiat Barchetta