Do bani ten pdf z ''sam naprawiam'',naciołem się z pozycyjnymi w zadnym wypadku nie ma h6w;/ i jak bociek pisał 2 razy h7 jest.
Ostatnio edytowane przez adriano1987 ; 26-07-2012 o 22:03
Witam,
pytanie troche z innej beczki, czy ktos próbował włożyć jakąś żarówkeczke inną / mocniejszą na pozycję światła wstecznego? Przy zgaszonych lampach na ulicy i próbie cofania mówiąc dosłownie, męczę się, bo praktycznie nic nie widać. Też tak macie ? Klosz nie jest brudny ani od zewnatrz ani od wewnątrz, pomysly ?![]()
listwa led pod lub nad tablica rejestracji z synchronizowana zamiast z stopem to z wstecznym??
wracając do tematu w pozycyjnych jest w5w???
I będzie Ci świecić w pasie 60cm zaraz za zderzakiem. Bez sensu. i Dużo motaniny z prowadzeniem przewodów.
- - - Updated - - -
Ja tam sobie zawsze jak cofam włączam przeciwmgłowei jest luz
- - - Updated - - -
Co do żarówek zastanawia mnie tylko jedno dlaczego nie mogą wykręcić skoro są spalone to jeden byk czy pojedzie ze spaloną czy bez zajść do sklepu i powiedzieć "chcę taką x2" i pozamiatane
- - - Updated - - -
A ja mam H1 i H7 i co wy na to![]()
W polifcie h6w mi nie pasuje, na szczęscie w przed liftowych chyba pasuje więc zbyt się znajdzie.
Panowie doradźcie coś, szukam dobrych H7, w rozsądnej cenie. Bo moje świecą nie za bardzo.