jedziesz A4 z krakowa do katowic a w katowicach kieujesz sie na skoczów-wisła ! i jedziesz dwupasmowka az do samej wisły!Napisał alces1
jedziesz A4 z krakowa do katowic a w katowicach kieujesz sie na skoczów-wisła ! i jedziesz dwupasmowka az do samej wisły!Napisał alces1
To trochę "dookoła", lepszą trasę podał Adam. Ja jeśli się wybiorę to właśnie przez Kalwarię i Wadowice. Tam też może się spotkać grupa krakowska (i okolice) 8)Napisał Korczu
FORZA ITALIA !
kolego ale tam ryją , ryją gdzie się da może w km krócej ale przez te rycia się jedzie dłużejNapisał currahee
Tego nie wiedziałem, nie jeżdzę często tą trasą. Podaj proszę, w którym miejsu ryją, to znajdę objazd (np. da radę przez Zator i Andrychów albo Zator - Oświęcim?).
FORZA ITALIA !
mój ojciec dużo jeździ służbowo to mówił mi że przed wadowicami ryją i są korki i w samych wadowicach też
ja proponuje jechac A4 na Katowice i z katowic na Bielsko a z Bielska na Skoczów i Wisłę![]()
Z Krakowa ta trasa to ~165km (niewspominając, że na A4 tez ryją).Napisał Pitus25
Lepiej jechać tak:
a) Kraków - Skawina - Zator - Andrychów - Bielsko - Skoczów - Wisła - ~130km
b) Kraków - Sułkowice - Maków Podhalański - Sucha Beskidzka - Żywiec - Szczyrk - Wisła - ~129km
Trasa b) na pewno ładniejsza widokowo.
FORZA ITALIA !
potwierdzam, same nazwy mówią za siebieNapisał currahee
![]()
no to jak tam chceciefajna opcja b)
my tam dwupasmówka non stop ciśniemyi tyle mamy atrakcji
![]()
Fotki wolę sobie zrobić sam, bo te z fotoradaru są czarno-białe, a poza tym coś drogo liczą za te ujęciaNapisał Kosiar
Pozdrawiam.
- Rafał