do 5go jeszcze 2 tygodnie i nie wiem czy będę wtedy miał możliwość, ale zobaczymy![]()
do 5go jeszcze 2 tygodnie i nie wiem czy będę wtedy miał możliwość, ale zobaczymy![]()
verdebiancorosso
kosz
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
No ja mam nadzieje ,że ekipa z Bytom City nie da ciała i przybędzie w licznym gronie...Przed dniem zlotu jak wam pasuje to ustalimy godzine , umówimy się może na stacji benzynowej u wylotu Witczaka na obwodnice piekarską ( tą przy żabidołach ) i razem ogniem na Giewont znaczy Kopiec![]()
mimo szczerych chęci niestety mnie nie będzie. Robota ważniejsza :/
mnie najprawdopodobniej nie będzie na Śląsku :/
verdebiancorosso
No to ładnie...zaś sam pojadeBEDNAR ty nie wymiękniesz , nie?????
Ja? Nigdy w życiu ;D Pojedziemy we dwoje hahaOd rana instaluję wibrator fal akustycznych w aucie i jeszcze nie skończyłem ;p Jak skończę to nawet Twoje caraudio mi nie da rady ;D Teraz spadam dalej montować bo na obiad tylko przyszedłem, musze kabli dokupić i dalej montować. Jak Ci się będzie dom trząsł to będziesz wiedział że testuję skrzynię
![]()
No to obadamy ten twój sprzęt . Jo tyz jutro pomajstruja przy Alfince + pucowanie na niedzielo...Oby nie padało ...To sie zgodomy ze startem na kopiec...Może ktoś z nami się jeszcze wybiera?????
No właśnie co tylko 2 Alfy jako delegacja z Bytomia?![]()
No to musicie nas godnie reprezentować ;-)