Widzana dziś AR 147 na ramkach rej. FZG... około godziny 16:10 na rondzie w stronę Oporowa od wioski JaszkotlePozdrawiam alfaholika
![]()
Widzana dziś AR 147 na ramkach rej. FZG... około godziny 16:10 na rondzie w stronę Oporowa od wioski JaszkotlePozdrawiam alfaholika
![]()
Pozdrowienia dla czarnej 147 widzianej ok 18 na Piastów w Lubaniu
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 na ramkach widzianego w czwartek 2.08 w Świebodzicach ok godz 19 na wlocie z Kamiennej Góry. Machałem z bordowej Clio, a także pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 na ramkach mijanego koło Mokrzeszowa dzis ok 15. Pewnie łapki nie widział
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 SW, czarne felgi, byly rameczki. Wczoraj ok 21.30 wyjechal na Kromera z BP.
Jechal spory kawalek bez swiatel ;D
granatowa 146 na ramkach DLE w chojnowie za mostkiem przed rynkiem widziana w piątekczyja to ? .... taaaaaaka brudna
![]()
147 powodów do zadowolenia
Pozdrowienia dla czarnej 156 na świdnickich tablicach, widzianej wczoraj w Świdnicy koło Intermarshe, kolega sam pierwszy mnie pozdrowiłczyżby ktoś nowy w Świdnicy?
dziś widziany kierownik czarnej 147 na blachach SW przy pl. Wróblewskiego/Grunwaldzkimobtąbiony odmachał
dziś _mumin_ był u mnie na podwieczorku ^^pozdrawiam również
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
A i dziś w drodze na bielany wrocławskie z wrocławia na wysokości Auchan jechała przede mną 156 srebrna DDZ .. pozdrawiam[/QUOTE]
To bylem ja , widzialem i pozdrawiam
Wczoraj na A4 około 9:00 widziana mijana z naprzeciwka czarna 159, jadąca w kierunku Wrocławia (jakieś 80km od Katowic). Tablice SG... z ramkami
Również wczoraj ok. 10:30 w Libiążu widziana ciemna 164 z ramkami Alfaclubu -> KCH ...
Jechałem Transitem z przyczepką, więc nie do rozpoznania
Pozdrawiam![]()