dobrze jeśli chcecie mogę zrobić całe czerwone z napisem www.alfaholicy.org, lub zdecydujcie co chcecie...
wszystko zależy od zarządu![]()
dobrze jeśli chcecie mogę zrobić całe czerwone z napisem www.alfaholicy.org, lub zdecydujcie co chcecie...
wszystko zależy od zarządu![]()
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Aktualnie jestem na etapie poszukiwania nowego producenta zawieszek tak aby nasze klubowe zapachy były znacznie trwalsze, dziś wysłałem maile w parę miejsc. Będę informował na bieżąco.
Jakieś konkrety odnośnie nowego producenta?
Kiedy ruszamy z zapisami?
Pozdrawiam Rychu
Była:
159 SW 1.9 JTDm 120KM 2008r.
156 1.6 16V TS 2001
Tydzień temu wysłałem zapytania do 4 największych producentów jakich znalazłem na necie, tylko jeden mi odpisał wiadomość pozytywną i to dopiero wczoraj. przedstawili ofertę wraz z opcją że oni zajmą się wysyłką do wszystkich zamawiających bo tylko takie rozwiązanie mnie interesuje. 2 firmy nic nie odpisały a jedna przedstawiła swoją ofertę ale bez możliwości wysyłki indywidualnej więc oni odpadają.
Prawdopodobnie zdecydujemy się na tego nowego producenta, deklaruje on trwałość zapachu około 2 tygodnie więc to chyba zdecydowanie lepiej niż te obecneZatem spodziewajcie się na dniach nowej oferty, prawdopodobnie jutro wieczorem ruszymy z zapisami
Ceny może nieznacznie wzrosnąć ale wraz z nią ma wzrosnąć jakość
Dostępne zapachy: wanilia, new car, cytryna, grejpfrut, fresh melon, zielone jabłko, konwalia - czekam do jutra na Wasze propozycje 4 zapachów z tej oferty bo tylko do 4 się ograniczymy
A wzór zostaje ten sam?
Moje propozycje zapachów:
- wanilia
- new car
- grejpfrut
- cytryna
Podaj wstępnie +, - cenę za sztukę!
Była:
159 SW 1.9 JTDm 120KM 2008r.
156 1.6 16V TS 2001
Moja propozycja
cytryna,
grejpfrut,
fresh melon,
zielone jabłko
wzór zostaje ten sam i cena za zawieszkę plus minus ta sama. natomiast widzę że chyba policzyli sobie trochę więcej za pakowanie i rozsyłanie i przez to będzie cena prawdopodobnie trochę wyższa. do jutro zbiorę wszystkie propozycje zapachowe i te które będą się najczęściej powtarzać te wybierzemy![]()
konwalia.... hmmm![]()