wsumie nie sądził bym Pikero aby tam jakies opiłi wpadły bo te scierwo ułamało mi się dwa czy tez trzy dni wczesniej...![]()
podjechac ale kiedy jak Ty kurna zasówasz do 22 :?
wsumie nie sądził bym Pikero aby tam jakies opiłi wpadły bo te scierwo ułamało mi się dwa czy tez trzy dni wczesniej...![]()
podjechac ale kiedy jak Ty kurna zasówasz do 22 :?
Trzy dni wcześniej, i jeżdziłeś z tym dalej :shock:Napisał KUBAS
Pozostwię to bez komentarza![]()
Ja już w ogóle wolę nie mówić nic na ten temat ;// ;// ;// Auto jest w opłakanym stanie i stwierdzam , że mogą być koszta wysokie :| :| :| Warto zrobić , bo szkoda samochodu oraz jego ceny którą Kubas zapłacił za tą Alfę , ale już cała sprawa zależy od niego :!:Napisał AR_33
Hmm mój wujek ma do oddania silnik od poloneza .. może jego sobie tam wstawi :mrgreen: może nie będe miał takich problemów...
nie jezdziłem z tym bo wiedziałem ze cos jest nie tak z przepływką po zdjęciu jej zaówazyłem ze poprostu płytka w piz pekła załozyłem dróga przepływke która okazało sie wsumie ze jest do dupy i mi całkowiecie auto gasło na niej.. wiec załozyłem tą starą bez tej klapki...co by jakos jezdziło tylko na wolnych obrotach mi warjował co nieco silnik...
wdjabły zrobie tego szrota i go sprzedam i kupie sobie znów boxera jedyny słuszny silnik z którym nie ma problemów...
Daniel czy Ciebie ktos obraza?niepotrafisz nazwac kogos po imieniu?jesli niewiesz w czym rzecz to nie rozumiem po kiego ..... sie wypowiadasz.Jak chcesz to Ci napisze dlaczego Grzesiek chcial sprzedac Alfe,ale to PW.Miej na tyle godnosci i zachowaj glupie komentarze dla siebie ok?Napisał DANIEL166
ojojojojjjj cóż to się porobiło... :?:
Lukasz A. dlaczego Grzesiek (Majkel) chciał sprzedać Alfę :?:![]()
swoje wypowiedzi biorę na klate , Łukasz a nie przykręcony silnik do karoserii to ,,,, jak to zwać ps. kogo obrażam :!: bo jeszcze nikogo nie wyzwałem
pax pax inter Alfisti 8)
bo zaraz skopiem dupem
i w aucie są niedociągnięcia i w Kubasie są niedociągnięcia :twisted: :twisted: :twisted:
Teraz trza to wszystko naprawić albo lepiej wstawić tam V6 3.0 i śmigać dalej a nie rozpaczać nad rozlanym mlekiem
dobra mniejsza z tym teraz musze dorwac tylko Pikera niech mi oceni szkody abym wiedział na co mam sie szykowac.. a tym czassem Panowie w piątek wieczorkiem spotykamy się na Wałach i bawimy wspólnie hee..trza wkoncu cos wypic wspólnie![]()
no to fajnie ze wiesz co robiszNapisał DANIEL166
na temat nie przykreconego silnika mozna by gadac do jutra.Wzial ktos cos takiego pod uwage ze nawet jak byla u Grzecha to sruba mogla byc juz delikatnie poluzowana i sam o tym nie wiedzial.Daniel sam napisales ze jakis idiota skrecal silnik.No kto go skrecal jak nie Grzechu z ojcem.Dobra chlopaki zakonczmy temat.Ja wiem tylko tyle ze zadnej lipy niemoglo byc z ich strony bo znam ich na tyle ze dam za nich glowe.Rozejm Panowie