Witam.
Jestem z okolic Nowego Sącza
Czy ma ktoś z was dobrego, sprawdzonego mechanika który naprawia za rozsądne pieniądze?
Pasuje mi wymienić rozrząd w AR 147.
Pozdrawiam.
Witam.
Jestem z okolic Nowego Sącza
Czy ma ktoś z was dobrego, sprawdzonego mechanika który naprawia za rozsądne pieniądze?
Pasuje mi wymienić rozrząd w AR 147.
Pozdrawiam.
AD Serwis SALAMON
Nowy Sącz
Ulica: Klasztorna 45A <-- (Boczna Krolowej Jadwigi)
Robia dobrze, dokladnie, niedrogo, i nie trzeba dlugo czekac
Moja 156 juz znajda dobrze, bo od poczatku u Nich tylko robie, i kazdemu polecam !!![]()
Witam. Ja robiłem w serwisie Fiata. Szybko, sprawnie na poziomie i z gwarancją. Umawiasz się na dzień i godzinę. Rano zostawiasz auto po południu odbierasz.
A ceny takie jak wszędzie pod warunkiem że masz swoje części bo na częściach to tam rzeźbią chociaż jak pogadasz, że konkurencja ma taniej to zawsze coś opuszczą.![]()
Na początku też serwisowałem u sowy i powiem że nie byłem za bardzo zadowolony.
Tak jak kolega wyżej napisał. rzeźbią na kasie ładnie.
Kolego cichy ile tak mniej więcej za robociznę wzięli by na klasztornej? Robiłeś tam rozrząd?
Ja kupowałem tanio części w serwisie w Bielsku przez internet.Dostałem na to fakturę i zakładałem rozrząd u Sowy więc robocizna tylko ale mając fakturę z ASO w Bielsku i z ASO w Sączu mam gwarancję na części i na robociznę. Wyszło mnie tylko 200zł drożej niż u przysłowiowego "Edka w stodole". Ale trzeba się było pilnować i trochę znać bo tak to by mi jeszcze u Sowy wcisnęli więcej napraw wyrzeźbili kasę. Ale obsługa na poziomie i gwarancja mnie przekonały.
Wszystkie inne naprawy poza rozrządem robię u znajomego który był mechanikiem w Polincarze a nie przeszedł do Sowy po likwidacji tylko założył swój warsztat.![]()
Dałbyś namiary na ten serwis w bielsku?
http://www.fiat-lancia-alfa.pl
Bardzo dobry sklep. Sprzedają też na allegro. Masz od nich oryginalne części w przyzwoitych cenach i fakturę z Fiata.
Dzięki wielkie
A ile za robotę u sowy wezmą za rozrząd?
Nie pamiętam. Po prostu zadzwoń i zapytaj. Zawsze możesz to zrobić taniej wiec przemyśl czy taka opcja będzie dobra dla ciebie.