Witam!!! Zakupiłem swoja pierwsza w życiu alfkę i jak to ja mam pecha mam dziwny problem.Dodam ze długo szukałem ładnego egzemplarza i znalazłem alfę po chipie robionym we Włoszech.Mój problem jest na tyle dziwny ze zauważyłem kiedys ze mam zaślepiona odmę przy filtrze i na dole silnika (przeciętą w połowie i zaślepiona rurka) Postanowiłem wymienić ten przewód na nowy.Przy rozbieraniu zauważyłem ze drugi gumowy waż który idzie do trójnika jest pekniety i sączy tam trochę oleju.Kupiłem wszytsko i podłaczyłem tak jak było i alfa teraz strasznie dymi na biało.Zaslepiłem ten przowód tak jak był czesniej i auto dymi tylko na wyższych obrotach ok 3 tys.Nie wiem co z tym zrobic mój mechanik naraźie tez nie wie co z tym poradzic.Dodam ze jak jade normalnie czyli tak 2-3 tys obrotów to nie puszcza w ogóle dymka a jkabym jej przycisnął to jest masakra. Wcześniej przed wymiana tych wezy i trójnika było ok.Szukałem w internecie schematu jak to powinno byc podłączone to nie znalazłem a programy Elearn i dte które znalazłem sa obcojęzyczne i nie potrafie sie z tym ogarnac.Jak ktos ma jakis pomysł albo sugestie to byłbym wdzieczny.