ja od razu po zakupie alfy, kupiłem nowe opony Bridgestone Turanza T001, i jestem z nich naprawdę zadowolony. Sprawują się świetnie w każdych warunkach, także mogę je polecićpozdro
ja od razu po zakupie alfy, kupiłem nowe opony Bridgestone Turanza T001, i jestem z nich naprawdę zadowolony. Sprawują się świetnie w każdych warunkach, także mogę je polecićpozdro
Ja latam na Pirelli P Zero Rosso (225/50/17) i przyznam, że to jedne z lepszych opon na jakich jeździłem. Szczególnie dobrze sprawują się na mokrej nawierzchni (w porównaniu z Dunlop SP Sport 01). Co do ścieralności to ciężko mi się wypowiadać, ale na pewno sprawa wygląda lepiej niż w GY Eagle F1![]()
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
jestem na kupnie opon wiem ze dedykowane sa 225/50/17 ale ceny sa dosc duze czy jak wybiore 225/45/17 to bedzie zbrodnia?? jezdzi ktos na takich?? troche nizszy profil ale powinny byc dobre??
Witam Was.
Obecnie jeżdżę na Continental ContiPremiumContact 2. No i w miarę ok. (na ta chwilę nic złego i dobrego na razie nie powiem). Natomiast zimowe Vredestein Snowtrac 3 byłem z tych opon zadowolony.
Pozdrawiam
ma ktos jeszcze 225/45/17 ?? bo coraz bardziej sie do nich przekonuje
Panie i Panowie, czy warto kupic wzmacniane opony do mojej Belli?
Ja się poważnie zawiodłem na Michelin. W Xsarze przejechałem 160 kkm i jeszcze bieżnika było, ale musiałem wymienić, bo guma już było nieco popękana, a Primacy HP w C5 po 115 kkm zaczynały już buczeć i bieżnika też już praktycznie nie było.
Ile km chcielibyście na komplecie opon robić skoro 160kkm to mało?![]()