Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Temat: Spocik sobota 21.06 godz. 17.00

KUBAS
    Gość

Domyślnie

wsumie nie sądził bym Pikero aby tam jakies opiłi wpadły bo te scierwo ułamało mi się dwa czy tez trzy dni wczesniej...
    podjechac ale kiedy jak Ty kurna zasówasz do 22 :?

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS
    wsumie nie sądził bym Pikero aby tam jakies opiłi wpadły bo te scierwo ułamało mi się dwa czy tez trzy dni wczesniej...
    Trzy dni wcześniej, i jeżdziłeś z tym dalej :shock:
    Pozostwię to bez komentarza

KUCYK
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Pozostwię to bez komentarza
    Ja już w ogóle wolę nie mówić nic na ten temat ;// ;// ;// Auto jest w opłakanym stanie i stwierdzam , że mogą być koszta wysokie :| :| :| Warto zrobić , bo szkoda samochodu oraz jego ceny którą Kubas zapłacił za tą Alfę , ale już cała sprawa zależy od niego :!:

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Hmm mój wujek ma do oddania silnik od poloneza .. może jego sobie tam wstawi :mrgreen: może nie będe miał takich problemów...
    nie jezdziłem z tym bo wiedziałem ze cos jest nie tak z przepływką po zdjęciu jej zaówazyłem ze poprostu płytka w piz pekła załozyłem dróga przepływke która okazało sie wsumie ze jest do dupy i mi całkowiecie auto gasło na niej.. wiec załozyłem tą starą bez tej klapki...co by jakos jezdziło tylko na wolnych obrotach mi warjował co nieco silnik...
    wdjabły zrobie tego szrota i go sprzedam i kupie sobie znów boxera jedyny słuszny silnik z którym nie ma problemów...

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał DANIEL166
    wnosze że jakis idiota skręcał ten motor . Kubas sam nie wiem co powiedzieć , podejrzewam ze komuś zalezało na szybkiej sprzedaży.
    Daniel czy Ciebie ktos obraza?niepotrafisz nazwac kogos po imieniu?jesli niewiesz w czym rzecz to nie rozumiem po kiego ..... sie wypowiadasz.Jak chcesz to Ci napisze dlaczego Grzesiek chcial sprzedac Alfe,ale to PW.Miej na tyle godnosci i zachowaj glupie komentarze dla siebie ok?

adamo
    Gość

Domyślnie

ojojojojjjj cóż to się porobiło... :?:

Lukasz A. dlaczego Grzesiek (Majkel) chciał sprzedać Alfę :?:

ViP Ogier Avatar DANIEL166
    Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 166 2.4JTD 10V

Domyślnie

swoje wypowiedzi biorę na klate , Łukasz a nie przykręcony silnik do karoserii to ,,,, jak to zwać ps. kogo obrażam :!: bo jeszcze nikogo nie wyzwałem

Rosik
    Gość

Domyślnie

pax pax inter Alfisti 8)
    bo zaraz skopiem dupem

i w aucie są niedociągnięcia i w Kubasie są niedociągnięcia :twisted: :twisted: :twisted:
    Teraz trza to wszystko naprawić albo lepiej wstawić tam V6 3.0 i śmigać dalej a nie rozpaczać nad rozlanym mlekiem

KUBAS
    Gość

Domyślnie

dobra mniejsza z tym teraz musze dorwac tylko Pikera niech mi oceni szkody abym wiedział na co mam sie szykowac.. a tym czassem Panowie w piątek wieczorkiem spotykamy się na Wałach i bawimy wspólnie hee..trza wkoncu cos wypic wspólnie

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał DANIEL166
    swoje wypowiedzi biorę na klate , Łukasz a nie przykręcony silnik do karoserii to ,,,, jak to zwać ps. kogo obrażam :!: bo jeszcze nikogo nie wyzwałem
    no to fajnie ze wiesz co robisz na temat nie przykreconego silnika mozna by gadac do jutra.Wzial ktos cos takiego pod uwage ze nawet jak byla u Grzecha to sruba mogla byc juz delikatnie poluzowana i sam o tym nie wiedzial.Daniel sam napisales ze jakis idiota skrecal silnik.No kto go skrecal jak nie Grzechu z ojcem.Dobra chlopaki zakonczmy temat.Ja wiem tylko tyle ze zadnej lipy niemoglo byc z ich strony bo znam ich na tyle ze dam za nich glowe.Rozejm Panowie