właśnie będąc dość często w Rzeszowie zauważyłem że jeździ tam sporo AR a na forum są tylko małe jednostki. Może jakieś działanie werbunkowe warto zrobić![]()
właśnie będąc dość często w Rzeszowie zauważyłem że jeździ tam sporo AR a na forum są tylko małe jednostki. Może jakieś działanie werbunkowe warto zrobić![]()
ja wkładam ulotki za wycieraczki![]()
Bija22 ..... alfiści sie wzieli do roboty i temat spotu nad Solina umarł![]()
Pomóż mi dziewczyno ich zebrac..... takie spoty maniaków samochodowych to coś wspaniałego
.....jeszcze niedawno jezdzilam z kolezanka na takie spoty terenówek :wink:
Sylwik! Zbieramy sie! Posiadacze Alf z zapomnianego Podkarpacia 28.06.2008r tj. najblizsza sobota proponuje zebrac sie z samego rana i zorganizowac wyjazd nad jezioro Solińskie propozycje mile widziane wszyscy chetni też jak ich nie bedzie to przynajmniej jedna Alfa z Łańcuta w sobote wyruszy - ja jade kto jeszcze?
moze lepiej w polowie lipca, bo trzeba to zaplanowac a nie na łapu capu...musimy werbowac poludniowcow i to szybko zeby o nikim nie zapomniec...przyjacielu z Krosna pomoz mnie i Sylwikowi w uswiadamianiu... taka fajna data to 13 lipca w niedziele...piszcie co o tym myslicie...mozna w temacie mozna i prywatnie na gg. pozdrawiam was serdecznie :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
OK! Dla mnie nie ma problemu dobrze tak zaplanowac wszystko jestem za ale jaki urok w takim dzikim nie do konca zaplanowanym wyjezdzie! Ja mam wielka ochote bo 100 lat nie bylem nad Solina i w sobote jade jak ktos sie chce przyłączyc bądz juz spotkac na miejscu to serdecznie zapraszam!
Data 13 lipca dla mnie ok zwlaszcza że 13 to moja ulubiona!
Pozdrawiam wszystkich milośników marki AR!
no to zarys planu mamy, u mnie sobota odpada bo w pracy musze siedziec,niedziela jest wygodniejsza pod tym wzgledem bo zawsze mozna wypad zrobic....no szkoda ze nie na zywiol i zninacka ale w sobote ktos sie znajdzie a 13 lipca damy powera...
...i do płaczu
Jak dla mnie można zamienic sobote na niedziele gdyby tylko miałoby byc o choc jedna Alfe wiecej! Sobota to moja wstepna opcja na ten temat pisałem jeszcze z Sylwikiem moze jakos sie dogadamy! i przynajmniej będa 3 AR nad Solina!
pomysle nad tym,moze ta niedziela sie uda...damy znac innym jeszcze co o tym mysla czy bedzie im lepiej pokazac sie w ta niedziela czy 13 lipca... popisze jutro do forumowiczow...narazka... :mrgreen:
...i do płaczu
Jak tylko Bóg da zdrowie i Partia /żona w ciąży/ pozwoli to pewno też bym nad "wielką sadzawkę" uderzył.![]()