Strona 15 z 54 PierwszyPierwszy ... 5678910111213141516171819202122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

mastah22
    Gość

Domyślnie

"Przepraszamy, ale administrator nałożył ban'a na twója adres IP. Aby skontaktować sie z administratorem kliknij tutaj"

Dziwne bo nigdy tu nie bylem wczesniej wiec nie mam najmniejszego pojecia skad ten ban, kontaktu z adminem brak...

Jesli to sa linki z rapidshare w 3 czesciach t juz je dopadłem skads tam teraz tylko musze wyczekac az bede mogl to powoli zassać, bo nie ma konta premium.

mastah22
    Gość

Domyślnie

No i mam te mape, nagrałem na płyte wg zalecen i kupa czytnik nie akceptuje plyty i ja wypluwa...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar b-ski
    Mieszka w
    PiotrkĂłw Trybunalski, Poland
    Auto
    Bella 166 2,4jtd Millenium

Domyślnie

I jak z tą nawigacją?? Widzę już 8 stron tego tematu i niestety żadnej konkretnej odpowiedzi jak bezpiecznie i w sprawdzony sposób zamontować navi z polskimi mapkami w naszych Bellach :? Ruszyło się coś?? Jakieś newsy??

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał b-ski
    I jak z tą nawigacją?? Widzę już 8 stron tego tematu i niestety żadnej konkretnej odpowiedzi jak bezpiecznie i w sprawdzony sposób zamontować navi z polskimi mapkami w naszych Bellach :? Ruszyło się coś?? Jakieś newsy??
    Jeśli chodzi o przejściówki to czekam na kabel od ,, sproket " bo mam obiecane po 50zł w polsce kosztują 180 zł , nie zamierzam inwestować w coś co ma małe zainteresowanie i w dodatku po kosztach .
    Prosty rachunek 10 szuk przejściówek po zakupie w polsce wtyczek kosztuje 4 tyś złoyych .
    obecnie jestem po szpitalu i nic nie robiłem ale czekam na wtyczki .
    pozdrawiam .

a-l-e-x
    Gość

Domyślnie

kurcze panowie przeczytałem 8 stron i cały czas czekam na finalizacje marzeń o NAVI PL.

Jestem właśnie przed zakupem alfy 166, wprawdzie lekko się waham, a ta nawigacja myślę, ze była by mocną kartą przetargową w tym wypadku na korzyść alfy.

powodzenia w ujarzmianiu satelitów :wink:

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał a-l-e-x
    kurcze panowie przeczytałem 8 stron i cały czas czekam na finalizacje marzeń o NAVI PL.

Jestem właśnie przed zakupem alfy 166, wprawdzie lekko się waham, a ta nawigacja myślę, ze była by mocną kartą przetargową w tym wypadku na korzyść alfy.

powodzenia w ujarzmianiu satelitów :wink:
    Spokojnie będą działać polska mapa u mnie działa od marca .
    Jeszcze jedno są nowe mapy europy z Polską do pobrania 2008-2 z rapidu .
    http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i...ml#post1327182

a-l-e-x
    Gość

Domyślnie

@henekl - ja chce tylko potwierdzic to co inni mowili, nie chce mi sie bawic w zadne podlaczanie samemu, wole kupic gotowy zestaw na allegro czy jak to bedziesz rozprowadzal, pojechac do jakies szpenia od sprzetu i miec sprawe z glowy, a nie tu jakimis schematami rzucacie :wink:

Kayrol
    Gość

Domyślnie

Witam, ja też sie pisze na takie rozwiązanie. Na gotowca.

henekl
    Gość

Domyślnie

Właśnie dziś otrzymałem przesyłkę od (sproket) oczekiwany kabel do nawi vdo , i z przykrością stwierdzam że jest to kabel używany tylko wyczyszczony sprejem .
    Nie mam zamiaru wykonywać złącz z innycz części jak nowe .
    W związku z tym jestem zmuszony kupić kable i złącze od producenta .
    Ale z powodu ceny tylko pod zamówienie indywidualne , więc proszę chentnych na taki adapter lub jak ktoś woli złącze o kontakt .
    Pozdrawiam

adriano166
    Gość

Domyślnie

Więc ile by kosztował taki gotowy już zestaw do podłączenia w aucie??

Fajnie jak by navi działała