Lobov wielkie gratulacje.Szalejesz.2 miesiac z rzedu wygrywasz.Pozdrawiam
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Lobov wielkie gratulacje.Szalejesz.2 miesiac z rzedu wygrywasz.Pozdrawiam
ludzie głosują na najlepsze zdjęcie - źle
ludzie głosują na najfajniejsze auto - źle
hmm...![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
no ok - foto spidera nie było mistrzem ( ale i konkurs jest dla amatorów a nie dla takich jak Ty czy Mrutyna )
ale sam fakt autka i dodać do tego fakt że z tych fotek robią potem kalendarz
...
i wyszło jak wyszło
kalendarz z dwoma miesiącami z tym samy autem ( "zwykłym" - przepraszam - ale przy "starym" spiderze 159 jest zwykła )
ale ostatecznie wisi mi to - ja tego kalendarza na pewno nie kupię i dla tego mi szkoda
w sumie zgadzam sie z bockiem
ja też się zgadzam. ale prawda jest taka, że wszystkim nigdy nie dogodzisz... ja tez ubolewam nad tym, że zdjęcia Spidera nie było. sam pamiętam, gdy podobnej jakości foto poszło do konkursu (33 P4 o ile dobrze pamiętam) i walczyło łeb w łeb z hdrem Alfy 156, która ostatecznie konkurs wygrała (a szkoda). fakt, trochę poprawiłem wtedy to zdjęcie ale i tak no... nie było pro super mega itp![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
dziękuję![]()