kupiłem na alledrogo , zestaw H7 , przetwornice slim , taki zestaw jak ten >>> http://sklep.xenony.waw.pl/?slim,36
Maja też swoje konto na alledrogo.
kupiłem na alledrogo , zestaw H7 , przetwornice slim , taki zestaw jak ten >>> http://sklep.xenony.waw.pl/?slim,36
Maja też swoje konto na alledrogo.
Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S
OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK
Jak to świeci?
Świecą bardzo dobrze , jasne światło z lekką poświatą niebieskiego ( wybrałem te najmniej niebieskie , barwa 4300k ) , ale wczoraj wieczorkiem miałem okazje stac obok AR 159 z oryginalnymi ksenonami i te moje HID-y mimo że 4300k i tak są bardziej niebieskie niż oryginalne ksenony.
Wieczorem oświetlenie drogi super, w końcu jest jasno przed autem , z wyregulowaniem też nie było żadnego problemu
Tutaj zdjęcie od pasażera zwykła żarówka. od kierowcy xenon HID.
I tutaj środek lampy , wszystko się mieści , po zatkaniu dekielka , nie widać nic.
![]()
Bardzo ładnie, dzięki.
cichy, a jak z zakłóceniami na radiu, daje się coś odczuć?
Radio odbiera tak samo jak wcześniej , nie zauważyłem żadnych zakłóceń lub zaniku sygnału.
Niewiem jak z CB , bo nie mam , ale na przetwornicy na kablu jest dodatkowy filtr przeciwzakłóceniowy , więc i CB powinno teoretycznie odbierać bez zakłóceń
Nie mogę ich znaleźć na Alle..., masz może jakiś sznurek, albo nazwę pod jaką występują?
Wysłałem Ci na priv linka do aukcji , w Alleg... w wyszukiwarce w dziale oświetlenie wystarczy wpisać " H7 slim " i wyskoczy dużo aukcji z tym rodzajem przetwornicy.
A czemu priv? Jest jakiś zakaz umieszczania aukcji w postach? Też bym chętnie zobaczył od kogo i jaka cena ;-)