byłem wczoraj, dosyć duży parking, buda z jakimiś napojami (chyba z jedzeniem też). jest też miejsce na ognicho, dla najmłodszych mini park rozrywki
byłem wczoraj, dosyć duży parking, buda z jakimiś napojami (chyba z jedzeniem też). jest też miejsce na ognicho, dla najmłodszych mini park rozrywki
To chyba bedzie najlepsza miejscowka
A moze jak w tamtym roku ? i autami bylo mozna wjechać pod same ognicho. A cieplo by było to można i sie w wodzie pomoczyc hehe
jeśli można by się dopisać to poprosiłbym też![]()
Ładnych miejsc jest sporo. Aniol+jojo wspomina kiedyś o Rudawicy kolo Zagania. Trzeba podjąć męska decyzję i wybrać już teraz jedno fajne miejsce.
Potwierdzam Rudawica fajne miejscePrzy samej Kwisie duża trawiasta powierzchnia dobra nawet pod namioty, grille itp. Jeśli chodzi natomiast o utwardzoną powierzchnie (ale tylko jednodniowy zlot) to pas startowy poradzieckiego lotniska wojskowego w Wiechlicach koło Szprotawy jest, odbywały się na nim ,,dzikie" zloty a także ogólnopolski zlot vectry. Można a youtube sprawdzić jak to wygląda.
Trzeba także pomyśleć o godzinie spotkania. Miejsce chyba jak zawsze Tesco ( tradycja ). Może w samo południe.
Przynajmniej ja jestem za powtórką z tamtego rokujutro mogę zadzwonić i podpytać czy na koniec miesiąca mają wolny termin
dokładnie! w tamtym roku miejsce było świetne![]()
Więc sprawa wygląda tak:
Dzwoniłem na Ochlę i wstępnie zarezerwowałem nam miejsce na 25 sierpnia, tak jak wcześniej mówiliśmy.
Ognisko, parasole, ławki itp za 100zł i od każdego auta po 10zł
Więc chłopaki męska decyzja i dzwonię żeby ostatecznie potwierdzić rezerwację
Co wy na to?
1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo
9. siwy144