Karmal, a jak, Twoim zdaniem, ma wyglądać samochód, który z samego założenia ma tak właśnie wyglądać czyli, rasowo, bojowo i sportowo i nie jest to zasługą dwóch luf![]()
Mały offtop:
@Karmal, daleki jestem od wychwalania stanu naszych dróg, ale jedno wymaga wyjaśnienia. Dwupasmowa droga sama w sobie nie jest niczym szczególnym. Napisałeś, że w Polsce na dwupasmówce za zakrętem może być skrzyżowanie albo przejście dla pieszych...może być, to prawda. Podobnie jest na całym świecie
Co innego na dwupasmowej drodze oznaczonej odpowiednim znakiem pionowym (biały samochód na niebieskim tle) oraz kategorią "S", np S-7. Oznacza to ni mniej ni więcej tylko drogę szybkiego ruchu. Uwierz mi, że na takiej drodze nie znajdziesz "za zakrętem" ani skrzyżowania ani przejścia dla pieszych, ponieważ taka droga jest BEZKOLIZYJNA. I tak jest na całym świecie![]()
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
wielka prosbagdzies widzialem zdjecie klubowicza ktory zrobil taka przerobke
nosze sie z takim samym zamiarem i mam pytanie czy kupiony zostal orginal od 2.4 czy ktos sam przerabial wydech. Mile by byly widziane jakies fotki z pod belli i opis instalacji
Pozdrawiam
-----
Na przyszłość używaj opcji szukaj lub spisu tematów (są już tematy o podwójnym wydechu).
Ostatnio edytowane przez szewi ; 15-11-2013 o 17:34
Witam,prawdopodobnie nie był to wydech od 2,4 JTDm,a dedykowany do AR159 1,9 JTDm wydech firmy Ulter![]()
Pozdrawiam![]()
Moim zdaniem średnio wygląda , jak ktoś ma dwie rury , a silnik bieda. Fajnie to pasuje do auta o mocy 200 km wzwyż. Jednak co kto lubi. Wiem na pewno ,że ulter robi świetne tłumiki, nie wiem czy akurat do alfy 159, ale to można sprawdzić.
W przypadku dedykowanego tłumika pod pod dany model auta, koszty przeróbki są nie wielkie i nie jest to specjalnie skomplikowana operacja.
Podwójnego Ultera miałem kiedyś w astrze 1.6i byłem zadowolony.
Pozdrawiam
u mnie 2 wydechy beda tylko poprawieniem stylistyki auta ktore wyglada o niebo lepiej niz jedna rureczkaco do mocy
napewno bedzie wiecej
![]()
Chwila strachu i jest
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Kolega Rolen przerabial oraz kolega misiu7911No i faktycznie jak ktos ma dwie rurki to widac ze silnik bieda i kiepsko to wyglada
W naszych bellach poszukaj,sa fotki i opisy