Strona 29 z 73 PierwszyPierwszy ... 192021222324252627282930313233343536373839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 727

Temat: [159/Brera] ringi DRL - projekt

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Falcon40
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 150KM '07

Domyślnie

Panowie, a czy ten wandal wykorzystal w jakis sposob informacje o montazu ringow? W sensie ze nie rozwalil reflektorow pałą i powybijał plastiki i szybki, tylko rozkleil je w miejsach, w ktorych wy je otwieraliscie? Jesli tak, to na bank jakis czytelnik forum. Masakra.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar parano
    Mieszka w
    wawa
    Auto
    Brera 3,2 JTS Sky view 2006

Domyślnie

Co za bydło, aż brak słów... Niestety, pewnie prawda jest taka, że dewasastacja nie nastąpiła dla kradzieży czy chęci zysku, ale z czystej zawiści... Nie sądzę, żeby ktoś chciał "ukraść" projekt, bo przecież na forum instrukcja de facto była podana na tacy... Taki jest niestety problem wielu zakompleksionych buraków. Jak coś jest ładne i włożono w to dużo pracy to trzeba rozpie%$lić, ja nie mam to dla czego ktoś inny ma mieć......
    Współczuję....

Użytkownik Fachowiec Avatar pampik
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    była - AR 166 2.4 JTD / 159 1.9 JTDm 16V 07r - jest 159 2.4 210 :)

Domyślnie

Cytat Napisał mariuszoles Zobacz post
    A może ukradł to ktoś w takim zamiarze, żeby projekt opatentować i wdeożyć do produkcji podkradając Wasz pomysł ? Tylko pytanie, czy to faktycznie byłoby wtedy celowe i przydatne temu komuś ? Wydaje mi się jednak, że to po prostu perfidny, wysublimowany wandalizm...

Nawet jażeli ktoś by chciał to podrobić to ten wątek jest najlepszym dowodem kto jest twórcą i pomysłodawcą projektu. Więc tu nic by nie ugrał. Myślę po prostu że to jakiś kompletny ale to kompletny debil zabrał te ringi ! bo po jakiego grzyba mu one jak bez modułu będzie je sobie mógł nad łóżkiem powiesić.

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Katastrofa co za kraina.Swoja droga jak bywam w Pl nigdy nie zostawiam auta poza zasiegiem wzroku.Nawet pod domem nie stawiam,zawsze strzezony.Co by nie porysowali,oblali farba.Kiedys sasiadowi taki numer wycieli.Auto stalo pod brama,a na nie wylana cala puszka farby.Mi kiedys ktos wsadzil do SIERRY przez tylna klape ceglowke.A rekordzisci ukradli mi z auta,doslownie spod okien chlodnice.Rowniez dawno temulecialem na wybrzeze,spalismy w hotelu w Koszalinie,ranoszyba wywalona radia brak.Zalozylem szybe,kupilem jakies radio na sztuke.Polecielismy do Gdanska.Doslownie auto stalo 30min.Otwieram...radia brak.SAMO ZYCIE
    Swoja droga,aczkolwiek nie wierze w instytucje Parking strzezony,to stawiam i w sumie nawet nie ze wzgledu zeby nie zdewastowali,czy ukradli ale po to aby miec do kogo pretensje.
    A tak najprawdopodobniej zostaniesz niestety ale z reka w nocniku...szukaj panie wiatru w polu
    Ostatnio edytowane przez BURATINO ; 16-08-2012 o 13:04

Użytkownik Świeżak Avatar Walsh 156
    Auto
    AR 156 2.5 V6 24v 190KM sport pack

Domyślnie

aż niewiarygodne ... ktoś rozbił Ci te lampy z czystej zawiści albo musiałeś podpaść komuś w okolicy ? ... może objechałeś jakieś bmw któregoś dnia . Swoją drogą to chyba najgorsze kurestwo , zdewastować komuś auto pod jego nieobecność .

Użytkownik Fachowiec
    Auto
    916 i 955

Domyślnie

Brak słów. I to jeszcze w ciągu dnia.
    Szkoda że nie miałeś kamerki za szybą. Skurw!@# by się zdziwił jakby zobaczył na forum filmik z sobą w roli głównej.

Użytkownik Fachowiec Avatar pampik
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    była - AR 166 2.4 JTD / 159 1.9 JTDm 16V 07r - jest 159 2.4 210 :)

Domyślnie

Cytat Napisał mac!ek Zobacz post
    Brak słów. I to jeszcze w ciągu dnia.
    Szkoda że nie miałeś kamerki za szybą. Skurw!@# by się zdziwił jakby zobaczył na forum filmik z sobą w roli głównej.
    A to ta kamerka działa na postoju ? nie tylko podczas jazdy ?

Użytkownik Embrion
    Auto
    brak

Domyślnie

Jakim trzeba być kretynem, żeby coś takiego zrobić... Też wydaje mi się, że to ktoś, kto czytał ten wątek, być może ktoś kto z jakiegoś powodu Cię nie lubi, nie wiem. Tu nie było przypadku.

EDIT: może są jacyś świadkowie, którzy to widzieli, powywieszaj kartki w okolicy czy coś takiego, może ktoś się zgłosi skoro mówisz, że to w godzinach popołudniowych. Przecież na przystanku ktoś stał na pewno a wyjąć te ringi to chyba nie tak szybko.
    Ostatnio edytowane przez Kieras ; 16-08-2012 o 15:31

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Kieras Zobacz post
    u nie było przypadku.
    coraz bardziej to do mnie dociera, jak również to, że mógł to być ktoś z forumowiczów, chociaż staram się blokować takie przypuszczenia...
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Znawca Avatar szewi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

Cytat Napisał Kieras Zobacz post
    Jakim trzeba być kretynem, żeby coś takiego zrobić... Też wydaje mi się, że to ktoś, kto czytał ten wątek, być może ktoś kto z jakiegoś powodu Cię nie lubi, nie wiem. Tu nie było przypadku.

EDIT: może są jacyś świadkowie, którzy to widzieli, powywieszaj kartki w okolicy czy coś takiego, może ktoś się zgłosi skoro mówisz, że to w godzinach popołudniowych. Przecież na przystanku ktoś stał na pewno a wyjąć te ringi to chyba nie tak szybko.
    Dzieki, jest to dobry pomysl. Powywieszam, moze ktos widzial i pomoze w identyfikacji.