okres wakacyjnyludzie nie siedza na forum na urlopach
![]()
mam pytanie z innej beczkiczy ktos jechal juz alfa do Polski? da sie przestawic przednie swiatla czy w gre wchodza tylko naklejki?
Dojechalelem do polski. Rozwalona boczna szyba i pol zawiasu na smietnik. Kocham Polskie drogi. Na swoich 18stkach nie moglem momentami utrzymac kierownicy. Takie dziury i koleiny ze mi wszystkie gumy w zawiasie poszly i alfa skrzypiala jak glupia. Generalnie jazda po Polsce to jakas masakra, nigdy wiecej. Po europie bylo spokojnie, bez problemow. Nawet bez nawigacji udalo mi sie dojechac i tylko raz zle skrecilem w Holandii. Swiatel nie przestawialem i nie mam zamiaru. Slabo tylko dowietlaja pobocze, trzeba wolniej jechac. Poza tym spoko. Szkoda tylko samochodu na polskie drogi![]()
dzieki za cenne wskazowi !
Jak Ci poszla szyba???
dzieki Bogu ja mam autostrade do samego domu a drogi w miescie ( w czesci w ktorej bede jezdzil) sa nowe. 3 miesiace temu jezdzilem tam i bylo ok
To masz szczesccie ze masz autostrade tylko przygotuj sie na oplaty bo jak na A2 to wyszlo 84 zl w jedna strone, wiec sobie darowalem i pojechalem bokiem, nie bede zlodzieji dorabial. Drogi od Poznania byly nie do wytrzymania. Szyba, no coz, zatrzasnalem kluczykiwiec nie mialem wyboru musialem ja zbic hyh
Promy spoko Irish Ferries to brzydki grat ale juz PO Spirit of Britain byl fajny. Jada po Anglii byla najprzyjemniejsza od zjazdu z promu do Dover zajelo nam okolo 6 godzin a jechalem tak zeby oszczedzac paliwo. Na cala podroz czyli 2300km wydalem 360e na samo paliwo czyli o 60e niz przewidywalem a jechalem bardzo bardzo spokojnie. Generalnie do gdyby nie wesele to drugi raz nigdy bym nie pojechal. Ja zaawsze lecialem samolotem a potem wynajmowalem auto teraz mnie moja przyszla zona namowila.
360 EUR.. ladna cena.
Ja wydalem prawie trzy razy tyle, ale jechalem GTA, i troche szybko tez...
- - - Updated - - -
Mam pytanie: czy ktos zna dobra firme kurierska ktora moglami bi pomoc przetransportowac czesci z Warszawy do Dublina ?
kurier europa http://www.kuriereuropa.com.pl/ wysylam przez nich. Mozna sie targowac. Czesto kupowalem cos na allegro a oni podjezdzali odebrac od goscia
zobaczymy ile mi sapli...jak jezdzilem spokojnie i to yulko po autostradzie to bak paliwa starczal mi na 850 km...
jade a 4 i przejazd w jedna strone wyniesie mnie 18zl
czy e40/ a40 w niemczech jest zamkinieta?