Widziany Animek, a przynajmniej dwóch gości wpychających Alfę w podwórkow Legnicy na ul. Powstańców Śląskich
![]()
Widziany Animek, a przynajmniej dwóch gości wpychających Alfę w podwórkow Legnicy na ul. Powstańców Śląskich
![]()
Si potwierdzam zobaczyłem zadnią cześć julki i śmigłeś dalejAnimek i Teddy obtrąbieni przeze mnie w legnicy
Jeśli czerwona to z dużym prawdopodobieństwem to on , silnik Animka składa się właśnie wiec aktualny napęd ma moc 2 chłopa.Widziany Animek, a przynajmniej dwóch gości wpychających Alfę w podwórko w Legnicy na ul. Powstańców Śląskich
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Przyznać się kto jechał w poniedziałek czarną Gtv na trasie Jelenia/Lubań? Siedziałem z tyły w Hondzie aaaale samochód rzucił mi się w oczy
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Widziany dziś Michał M. ( michal2418 ) z rodzinkąSrebrna Góra -> Niestety auta byłem pewien na 95%... ale jak Was widziałem, nie byłem pewien, czy Wy, to Wy i nie chciałem się wygłupić
![]()
![]()
![]()
Pozdrowionka![]()
Dziś widziana, obustronnie pozdrowiona srebrna AR 166 tablicach DLW (chyba, raczej), na trasie Legnica-Lubin.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Kto postawił dziś koło mojej pod auchan piekną czarną 147 TI ... miodzio autko !
A pozdrawiam również kolege ze 156 DBL przed chwila pod hutą w legnicy
147 powodów do zadowolenia
Ktory z kolegow mieszka na ul.Potockiego ?!
Przed domem stoi Gt i chyba 147.
Pozdrawiam (sasiadow)
Pozdrowienia dla pięknego klasyka czerwonego AR Spider widzianego dzisiaj w Złotoryi -> Światełka były, łapki również ... to się nazywa pasja !
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnozielonej /chyba/ 156 widzianej w sobotę koło godziny 11.30 w Mirkowie koło Wrocławia. Byłem tam na weselu i akurat przechodziłem przez przejście dla pieszych to podjeżdżała ta Alfa na klubowych ramkach![]()