Pomału zbiera sie jakas malutka grupka milośników AR z podkarpacia chętnych na wekendowe spotkanie nad "wielkim bajorem"
Moze jeszcze ktos jest chetny i sie przyłączy-pisać smiało!
Pozdrawiam!
Pomału zbiera sie jakas malutka grupka milośników AR z podkarpacia chętnych na wekendowe spotkanie nad "wielkim bajorem"
Moze jeszcze ktos jest chetny i sie przyłączy-pisać smiało!
Pozdrawiam!
przepraszam ja nie mogedośc przykry wyjazd mi w tą sobote okazał, a i niedziela pod wielkim zapytaniem :?: :?:
Proponuje jednak połowe lipca, moze wiecej Alf sie zbierze :?:
13 lipca, termin dobry,mozna zaplanowac i zwolac grupe...juz musze zaczac pisac do wspolbraci...czyli jest data ustalona na 100%.ok
tylko mnie prosze nie zawiesc...musimy pobic frekwencje kochani...zapraszam na soline,chyba ze bedzie scisk to przedefiladujemy na polanczyk... :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Ja napisze 3 lipca czy dam radę przyjechać ponieważ nie wiem czy wyjadę 12 lipca do niemiec czy też nie.... Jak zostanę w kraju to na pewno zagoszczę :mrgreen: więc 3 napiszę czy będę. pozdrawiam!
widze ze frekwencja nadal marna.. bija robimy liste na 13 lipca :?:
1. Sylwik
2.
dopisywac sie...![]()
2. Grzelutek.
jak tylko wypali to tez sie piszę na 13 lipca
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
faktycznie slaba ta frekwencja...trzeba ja podkrecic jakos..ja wysylalam wiadomosci do forumowiczow z podkarpacia i doszlam do 50 strony listy zarejestrowanych...prosilam zeby podali dalej wiadomosc moze cos pomoze, ale jesli macie chwile czasu to namieszajcie troche na forum zeby mi pomoc....nas czworo to juz dobry poczatek...pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
puszcze linka na alfaklubie i alfaholikach bo tutaj nie kazdy zagląda
To my nie jesteśmy na Alfaholikach :?: :shock: :|?: