U mnie słabo świeciły ksenony ale ze starości i mrugały co jakiś czas. Wymieniłem na nowe i nastała jasność. Mam jeszcze żarniki jak potrzebujesz przetestować.
U mnie słabo świeciły ksenony ale ze starości i mrugały co jakiś czas. Wymieniłem na nowe i nastała jasność. Mam jeszcze żarniki jak potrzebujesz przetestować.
Nicol - sprawdź tak jak Ci mówiłemwyczyść styki dobrze, spryskaj jakimś kontakt sprayem i zobacz czy będzie ok
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Dzięki za spotkanie- dziś raczej kameralnie ale towarzystwo konkretne
Pzdr
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
@m!ke: Tylko, ze ja nie mam xenonow, tylko zwyczajnePrzeczyszcze styki, popsikam i zamienie jeszcze może kilka słów z panem z ItalAuto.
![]()
Spocik rzeczywiście kameralny, zdałem sobie wlasnie sprawę, ze od roku wciąż nie kupiłem ramek. I to sie musi zmienić!!![]()
Ja zainwestowałem wczoraj (chyba niepotrzebnie) w prostownik wiec o ramkach nie marzeDobrze Ci jak masz konsultacje w Italu. Mnie zawsze Pan z kanciapy chce zapisywać w kajet na miesiąc do przodu i cały dzień diagnozować. Nie znalazłem z nim wspólnego języka przez to.
Witam
miałby ktoś kabel i kompa ? Żeby wziąć w czwartek ? Chciałbym błędny usunąć ;
W ten czwartek znowu będę prowadził zbiórkę $$ na bilety na SCP![]()
Ja mogę wziąć Kabelek jak dam rade dojechać ale lapka mam w serwisie;p
P4 to ja Ci zapłacę na spocie![]()
lapka moge załatwić . tylko powiedz mi jaki program do tego potrzebuje ; D
ok ja bede w czwartek i wezme kabelek i lapka wiec nie fatygujcie sie![]()