czyli ginie gdzieś za "guzikiem" chyba
a jak tam V na podnośniku ?? dociera ?
jeszcze nie sprawdzałem dopiero póznym popołudniem sprawdze!
Jednym słowem... źle zepsute.
Jeśli w kostce wpinanej w mechanizm jest prąd to może silnik podnośnika jest zapieczony/zblokowany? Przy czym wtedy palił by się bezpiecznik po dłuższym przytrzymaniu guzika.
Podepnę się pod temat...
U mnie w drzwiach przednich od pasażera nie działa to, że jak dłużej przytrzymam przycisk szyba sama dalej się zamyka/otwiera. Jak tylko puszczeę przycisk to ona staje w miejscu, a powinna lecieć do zamknięcia/otwarcia.
Co to może być?
Mam podobny problem do kolegi Czarneckiego, z tym, że szyba pasażera opuszcza się dalej sama po odpuszczeniu przycisku, a do góry nie chce, zatrzymuje się zaraz po odpuszczeniu przycisku:/ Uciążliwe to,bo przed wyjściem z auta moja szyba leci sobie sama do góry, a prawą stronę muszę trzymać i czekać..
Gdzie może tkwić problem?
A ja myślałem, że jest coś nie tak:l
W takim razie bez sensu. Czym się konstruktorzy kierowali nie dodając do prawej szyby takiej funkcji, widzieli w tym jakiś cel..? Bo przystosowanie jej do samodzielnego podnoszenia nie byłoby chyba jakimś wielkim problemem:/
To w takim razie tylne szyby, jeżeli są elektryczne to też nie mają tej funkcji samozamykania po naciśnieciu? Pytam, bo nie mam :p
No i bomba, czyli tak ma być. A już myślałem, że u mnie szyba pasażera źle działa
Sent from my HTC Flyer P512