Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No coz rozumiem w takim razie jak cos Lotek masz ochote to odrazu pod blok do mnie podjedziesz chyba ze tez nie masz ochoty jechac za audi to pisz lub sie jeszcze dogadamy,dzis lub jutro.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
no to konkrety o której pod starostwem???![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Oficjalne info:
Wszyscy którzy wybierają się do Prestona na orszak: spotykamy się najpóźniej o 13:30 pod Starostwem Powiatowym w Chrzanowie ul.Partyzantów 2. Ok 13:50 jedziemy pod blok Pana młodego (Chrzanów oś.Młodości) i tam czekamy na jego wyjście, potem już wspólnie z Panem młodym jedziemy po Panią młodą do Libiąża czyli jakieś 12KM, a następnie odprowadzamy młodych pod kościół czyli jakiś kilometr. Po wszystkim Preston dzieli prezentami i jesteśmy wolniDla jadących autostradą A4 od Katowic, zjeżdżacie zjazdem na Balin i Oświęcim i kierujecie się na Oświęcim, mijacie po prawej stronie Państwową straż pożarną i macie rondo, na rondzie prosto, za rondem w małej odległości są światła i zaraz kolejne i miedzy tymi właśnie światłami po prawej stronie się spotykamy. Mam nadzieje że dość zrozumiale to napisałem, a jeśli nie to przepraszam. Jakby co to pytać. W razie jakichkolwiek problemów z trafieniem na miejsce, daje namiar na siebie: 609847430.
Ostatnio edytowane przez Lotek900 ; 21-08-2012 o 18:01
Wygląda na to że ja też będę![]()
to superrobimy wstępna liste
??