Ok jestem za.
Ok jestem za.
ja również jestem za...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
No i super. ktoś jeszcze może by wpadł? Motofan? Prezes? Olcia?
Motofan na pewno też się pojawi...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Jutro bez zmian? Chciałbym wiedzieć.Przyjade z bardzo ważnym gościem.
z mojej strony TAK
ja nie obiecuję, bo nie wiem czy się wyrobię, ale jakbym dała radę to gdzie jest ta castorama??
Przy ul Bohaterów westerplatte. Jak będziesz jechała obwodnicą od koszalina, to trzeci zjazd na Bytów, osiedle westerplatte. skręcasz na słupsk- osiedle westerplatte i za około kilometr jesteś na miejscu
No to gdzie są ci którzy tak się zarzekali że będą dzisiaj na spocie?
Byłem o 18:05 i czekałem do 18:25 i oczywiście nikt się nie pojawił...
Nie trzeba było w ogóle pisać i gitary zawracać, ja wiem że wam to bez różnicy czy podjedziecie sobie czy nie ten kilometr ja dymałem specjalnie 40 km żeby się pojawić i zostałem olany... szkoda słów...
Trzeba było chociaż dać znać na forum że nie dacie rady...![]()
Piket, ja i Tio mijaliśmy się z Tobą. Tio na kozietulskiego jechał poldkiem, a ja na rondzie koło Statoil- skręcałeś na Lębork. Zwyczajnie się spóźniliśmy. Sorry.