Niestety 99%, a nie 100% ;p mam nadzieję, że z wolnym nie będzie problemu ... ;/
Niestety 99%, a nie 100% ;p mam nadzieję, że z wolnym nie będzie problemu ... ;/
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Super Panowietak o 12.40 zebyscie byli pod moim domem
Podaje moj nr w razie czego dzwonic
514-120 431. To ile bedzie Belii w koncu?
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Ja jednak przepraszam, mnie nie będzie... będę u Prestona. Jedynym powodem jest... godzina. Z Kielc będę mógł wyjechac najwcześniej 11.30... więc do Prestona na 13.30 nie będzie łatwo zdążyc... a co dopiero na 12.40 ;/ ...tak czy inaczej, najlepszego kolego na nowej drodze życia!
Widzę, że towarzystwo się wykruszaJa walczę żeby było nas jak najwięcej
Jutro mój sąsiad przyprowadzi do siebie nowy nabytek w postaci czarnej 159 w sedanie i już mu "suszę" głowę, że ma się w sobotę z nami wybrać...Mam nadzieję, że uda mi się go przekonać i że zostanie alkoholikiem (alfaholikiem)
![]()
Micorl wielkie dzieki za starania!!! Mam nadzieje ze uda Ci sie wywalczyc jak najwiecej Belli
- - - Updated - - -
I prosil bym o liste kto bedzie na 100% bo juz jeden kolega odpadl;/
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Jestem tu nowy ale na 80%..
Super superWize ze cos sie ruszylo
![]()
podaj adres kosciola w sosnowcu to moze zdarze podjechac
my też dołączamy w końcu sąsiedzi z za miedzy, podaj tylko adres gdzie dokładnie mieszkasz w GS
No Seweryn widzę, że lubisz dotrzymywać danego słowaTak trzymać!!!