Co TY dzis z tym sraniem jak nie pod GO SPORT to teraz![]()
Co TY dzis z tym sraniem jak nie pod GO SPORT to teraz![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
moze ma problemynie wnikaj bo moze byc neiprzyjemnie ;D
Problemy mam.... jak każdy z nas po zjedzeniu grochówki i zapiciu mlekiemnie polecam!
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
ujowo... właśnie wróćiłem z mini trasy i to koło z paska pomocniczego co mi "Stukało" zaczeło wydawać dziwne groźne dźwięki :/ i wali plastikiem... łożysko widocznie już mówi papa
jutro rano jadę na szybko do znajomego co to obejrzy i mam nadzieje, że się pojawie.... ale w sobote jakiekolwiek części dostać będzie problem w uj....
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
W nocy yebało żabami (przynajmniej w Tychach) dobrze że nie myłem wczoraj auta. Rano zaliczę myjnię, potem szybka drzemka i lecę na Chrzanów![]()
Ostatnio edytowane przez R.Y.D.Z.U ; 25-08-2012 o 03:42
Dopisuję się również do listy. Lizany zebrać Cię może ???![]()
no dobra ja też będę , chyba że nie mogę?
![]()