a tak z ciekawości. Jakie masz postojówki z przodu? H6W? czy jakieś standardowe 5Watowe? Bo czasami właśnie przez takie kombinacje komputer wyświetla, że żarówka spalona. Nie mówię, że akurat u Ciebie tak jest, ale może akurat?![]()
a tak z ciekawości. Jakie masz postojówki z przodu? H6W? czy jakieś standardowe 5Watowe? Bo czasami właśnie przez takie kombinacje komputer wyświetla, że żarówka spalona. Nie mówię, że akurat u Ciebie tak jest, ale może akurat?![]()
a nawet nie sprawdzałem wiem że jakieś niebieskie![]()
pewnie ledowe i dlatego sprawdź to jutro
Jeśli faktycznie tak jest, to moja rada: kup oryginalne żarówki (o ile dobrze pamiętam, powinny być H6W - ale zaglądnij do instrukcji). Ja za sztukę płaciłem 12zł, ale tego nie wymienia się co miesiąc, żeby na nich oszczędzać.
Jak masz niebieskie postojówki to tak jak koledzy piszą wymień na oryginalne zwykłe żarówki to błąd zniknie.. bo niebieska postojówka pewnie jest ledowa i nie ma rezystora przez wywala błąd żarówki..
Chińskie hidy jak lubisz możesz zatrzymać bo one błędów nie dają.. ale niebiescy chętnie Ci za nie dowód zabiorą..tyle w temacie
no i racja Panowie poprzedni właściciel włożył niebieskie ledyjuż po błędzie
![]()
tak kolego tylko górna część się świeci