Czy może ktoś mi coś powiedzieć o sklepie który znalazłem po adresem www.autosklep.istore.pl. Bo części mają sporo ale czy są godni zaufania. Dzięki z góry za informacje. Pozdrawiam
Czy może ktoś mi coś powiedzieć o sklepie który znalazłem po adresem www.autosklep.istore.pl. Bo części mają sporo ale czy są godni zaufania. Dzięki z góry za informacje. Pozdrawiam
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Ja nie znam. Ale jak cos szukasz moge Ci polecic http://www.lanciateam.pl/ Oni maja sklep z czesciami i znajac sie na rzeczy. Sprzedaja tez na allegro pod nickiem autosklep24. Czesto u nich kupuje i jestem bardzo zadowolony. Autami tez handlujapozdrawiam
Wielkie dzięki za info. Też go znam choć narazie nie musiałem nic zamawiać. Powiedz jednak jaki jest czas oczekiwania na części w autosklep24 gdy nie ma ich w ofercie internetowej
AR G. 1.4 MA
Bardzo szybko. Zamowilem rano cos, w ten sam dzien wyslali i na drugi dzien było. Do 14-16 kurier przyjezdza zawsze wiec jak rano zamowisz to powinno byc na drugi dzien. Tym bardziej ze daleko z Lodzi do Legnicy nie jest![]()
Dzięki zobaczymy gdy dostarczą
AR G. 1.4 MA