eee panowie chwileczkę..ja może dopiero pod koniec tygodnia najprawdopodobniej odbieram samochód...więc poczekajcie na mnie...!!!
eee panowie chwileczkę..ja może dopiero pod koniec tygodnia najprawdopodobniej odbieram samochód...więc poczekajcie na mnie...!!!
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...
No ja od tygodnia znowu jestem posiadaczem AlfyAle niestety ciągle w pracy na wyjeździe, na razie ciężko mi się z jakimś terminem określić;/
Potrzebuję podpiąć się pod kompa, macie kogoś obeznanego w egu??
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
-Czad... a topór skąd masz?
a co kupiłeś??
jak 156 to chyba wiem kto by mogl sie wpiac jak cos to daj termin to moze sie zgadamy i wpadniemy lub w polowie drogi sie spotkamy![]()
ja też już prawie gotowy tylko muszę dokupić dolną cześć obudowy filtra pow. bo mam lukę pomiędzy obudowami i troszkę nie równo chodzi na wolnych obrotach ale tylko troszkę...
- - - Updated - - -
i jaki odgłos przez to jest...normalnie jak by stożek był...!!!
Taa, 156 2.4 jtd z forum. Alfapier to organizuj mi tego kompa, ja koło tygodnia będę w chacie, ale w łikend jadę na wesele do Olsztyna więc w tygodniu mogę podjechać do ega, nie ma problemu![]()
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
ok to sie odezwe jak cos sie zalatwi![]()
dzwonilem do kolesia co ma program do 156 i kabelek powiedzial ze mozna sie ugadac i sprawdzi tylko jest maly problemon niema laptopa trzeba z laptopem do niego wpasc i on reszte zrobi
![]()
Spoko ja lapka mam. Jesteś dostępny w tygodniu? Jak coś to w jakich godzinach? Ja od poniedziałku mogę podlecieć do ega w każdej chwili![]()
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
ja tak po 15 juz po robocie a on tak po 16 mowil ze mozna podjechac konkretnie trzeba sie umowic i jedziemy![]()