Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Temat: Summer Cars Party 2012

Użytkownik Alfa i Omega Avatar fire998
    Mieszka w
    Wodzisław Slaski
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v upgrade soft

Domyślnie

Cytat Napisał Caroolioos Zobacz post
    stworzenie zagrożenia pożarowego
    spokojnie będę maił pieczę nad bezpieczeństwem ppoż.

Użytkownik Romeo Avatar Pfourul
    Mieszka w
    Katowice, śląskie, Poland
    Auto
    156 2.5 V6 R(etarded)-System

Domyślnie

Caroolioss jutro będę w extomusic po bilety i wypytam się o wszystko dyskretnie Ani

<< Like it!

>2000
    o.O

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał Caroolioos Zobacz post
    Drugie pytanie jak z prowiantem tam na miejscu nie byłem na wcześniejszych imprezach i chciałbym wiedzieć czy lepiej zabrać ze sobą czy ich oferta ma się jako do cena/jakość?

Pozdro
    ich oferta była w poprzednich edycjach słaba
    były co prawda pkt gastro ale produkty słabe a ceny wysokie

też były wtedy niby zakazy grillowania ale widziałem sam pełno małych grillów i nikt nie robił problemu , dla tego wolałem za nasze miejsce trawę żeby sobie właśnie kocyki i grilla małego rozłożyć

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Witam,

Dzisiaj odebrałem pierwsze bilety (34 dla samochodów, 21 dla pasażerów oraz jeden rodzinny).
    Bilety tak jak informowałem wcześniej będą do odbioru w ten czwartek (13.09.2012), na naszym cyklicznym katowickim spocie pod Go Sportem, bądź tuż przed imprezą na zbiórce.

No właśnie, zbiórka.
    Spotykamy się 15 września o godzinie 7:00, na parkingu od sklepu LIDL, gdzie rozdaje pozostałe bilety i ruszamy na SCP.

Dlaczego tak wcześnie, a raczej tak późno? Ponieważ otwarcie bram jest o godzinie 8:00, a wjechać musi grubo ponad 1000 samochód.
    Ci którzy byli rok temu pamiętają jaka jest kolejka na wjazd i taka godzina wcześniej jest optymalna (niektóre kluby spotykają się o godzinie 5 rano, więc nie narzekajcie).

Oczywiście, jeżeli ktoś posiada bilet to może przyjechać sobie na która godzinę chce, jednak wolałbym, żebyśmy się wszyscy spotkali o godzinie 7 i wszyscy wjechali razem

Co do pogody to nie ma być źle. Myślę, że to będzie odpowiednia pogoda dla takiego dnia. Nie za ciepło, nie za zimno

Prowiant:
    Na terenie imprezy będzie punkt gastronomiczny, czyli grill, fast foody i ogromne kolejki :/

Jako tako nie wolno rozpalać własnego grilla, ale ze względu, że będziemy na trawie to możemy się pokusić o jakieś małe (jednorazowe) grille, które będziemy mogli szybko schować
    Tak jak rok temu będzie można opuścić teren imprezy i udać się do MCD, KFC czy reala po jakieś jedzenie, bądź picie (nie wolno wnosić napoi alkoholowych).

<< Like it!

>2000
    o.O

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Pojawił się harmonogram sobotniej imprezy oraz mapka wystawców.

Dzisiaj powinna się pokazać także mapka z rozmieszczeniem klubów. Jak tylko się pojawi to od razu ją wrzucę.

Tak jak było pisane wcześniej bilety są do odebrania dzisiaj na spocie katowickim, bądź przed samą imprezą po godzinie 7 na zbiórce (jeżeli otwarcie bram dla klubów jest także o godzinie 9 to wtedy zbiórka przesunie się także o godzinę).

Informacja dla tych którzy "nie mogą" się pojawić o godzinie 7 rano na zbiórce. Ja nie będę tracił czasu na bieganie co chwilę do bramy z biletami dla Was.
    To leży w Waszym interesie, żeby je odebrać. Jedynie mogę Was zaproponować, z resztą jak sami na to wpadliście. Żebyście się zebrali później (godzinę ustalcie wcześniej) i wyjeździcie wszyscy razem.
    Jest tylko jedno ale, jeden z Was, ten co ma najbliżej bądź ma czas niech przyjedzie dzisiaj odebrać bilety dla Was.

ZBIÓRKA 15 WRZEŚNIA ZOSTAJE PRZESUNIĘTA NA GODZINĘ 8:00
    (miejsce bez zmian)
    Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 13-09-2012 o 11:01

<< Like it!

>2000
    o.O