Widziałem właśnie na italianach... Nie możesz go w ramach prezentu zabrać na zlot?![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
A co chcesz sie scigac?Kiedys lalem te dodatki do benzyny i nawet lekko pomagaly, czyszczyli wtryski. Zaszkodzic chyba nie zaszkodzi ale nigdy nie wiadomo.
- - - Updated - - -
Arthmn
Jak ci sie udalo wydac 400e na paliwo ? Wlasnie to sobie policzylem. Ile miales km do przejechania ? Bo ja jechalem spokojnie i wydalem 750e w dwie strony.
No niestety nie da rady jako ze moja druga polowa ma urodziny czery dni pozniej i robimy double b-party i tego omina mi sie nie uda bo cala rozdzinka z jej strony jest w IE
- - - Updated - - -
Ja uzywam regularnie http://www.dipetane.ie/ i jestem zadowolony a do tego cena - okolo 10-12e za dawke na 200 litrow paliwa
- - - Updated - - -
Czesci okolo 240e
- - - Updated - - -
Dla zainteresowanych:
Na M7 SALVAGE stoi 2005 156 sportwagon z rozbitym przodem za 1350e. Nie jest to grozne rozbicie - poduszki niewystrzelone
a za robocizne ile bys skasowal?
w srode sie przeprowadzam a dopiero dzis widzialem dom w srodku ;P ale mimo wszystko jest spoko.. 3 pokojowy domek dla mnie i kobity..
tylko plot z naprzeciwka musze jakos wyzej zrobic bo wszystko z naprzeciwka widac ;P
- - - Updated - - -
jak podlicze rachunki to za 2 miechy wroce na m2 ;D
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Bez wariata ale za to kompletny rozrzad z pompa, filtry i pasek klinowy. Jakbys chcial swiece to moge miec za okolo 90 komplet 8szt Champion`a.
Wariat najtanszy 150 z przesylka na ebay`u
Co do robocizny to dopiero w przyszlym tygodniu bo bede wiedzial ile plyny beda kosztowac. (jestesmy w trakcie zakupow hurtowych wszystkich plynow - na razie negocjacje ale wyglada na to ze beda owocne)