no Twoj przypadek akurat rozumiemale leni co im sie wstać nie chce - to nie rozumiem. Impreza fajna, ludzie Alficy również. będzie jak zwykle śmiechu i zabawy po pachy.
no Twoj przypadek akurat rozumiemale leni co im sie wstać nie chce - to nie rozumiem. Impreza fajna, ludzie Alficy również. będzie jak zwykle śmiechu i zabawy po pachy.
Jagiel nie martw sięJak staniemy o 8, to pewnie wjedziemy o 10
![]()
(poza tym postaram się, żebyś wcześniej dostał bilet za groupona)
P4 myślisz ze znowu bedziemy stać 2h w kolejce?ejjj te kartki z nazwą klubu za szybe dajemy??
Takale o tym jeszcze przypomnę parę dni przed
![]()
ok![]()
ja w zeszłym roku wjeżdżałem z audi śląsk i w kolejce staliśmy może 15min a wjeżdżaliśmy zaraz po otwarciu bram... impreza zaczyna się dopiero o 11.00 dlatego ja przyjadę na ok 12.00 może trochę później bo się nie wyrobię po prostu...
P4 masz PW
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
P4 to Ci co mają grupona to o której mają się pojawić ? Bo nie opłaca się nam stac 2 h przed bramami do wydania biletówJak da rade to tez bym był bardzo wdzięczny za załatwienie wcześniej biletu. na kartce ma być tylko "Alfaholicy" napisane ?
Moim osobistym zdaniem powinniście pozwać grupon albo SCP (nie czytałem dokładnie tego gruponu ale....) nie widziałem tam aby było opisane coś, że na płyte z klubem wjechać nie można itd itd
Ostatnio edytowane przez Izane ; 11-09-2012 o 08:44
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Siemano...
Bedzie jeszcze miejsce dla mnie?
Mam bilet z groupona i nie wiem co i jak z tym wjazdem.
Chce jechac z Wami najlepiej.
P4 dasz rade jakos to ogarnac?
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Wjedziecie na lotnisko i zamiast jechać na parking ogólny pojedziecie na płytę, a tam Nas znajdziecie
Za niedługo ukaże się także mapka z sektorami, więc spokojnie.