pewnie rozmawiali o tym że chomik jest mały i nie nadaje się do takiego dużego autaNapisał bobryt
DD
pewnie rozmawiali o tym że chomik jest mały i nie nadaje się do takiego dużego autaNapisał bobryt
DD
niestety w 2 odcinku nie było nic o Alfach
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Sorki za OT, tyczy się to Top Gear chociaż nie w tym kontekście co temat:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=162dc
Oni to robia problemy ogladalem ten odcinek i nie bylo terenow zamieszkalych wiec co mogli zrobic takiego ??wokol byl sam snieg.. Napil sie zeby sie rozgrzac i tyleNapisał Spirit
![]()
heh widziałem ten odcinek. a czym mieli się rozgrzewać?![]()
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ALFA CHALLENGE W 3 ODCINKU TOP GEAR!!
zabieram się za oglądanie![]()
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Wielkie dzieki spirit tylko szkoda ze po angielsku ale wiem ze pewnie nie ma wersji polskiej ale coz...Z anglika jestem slaby ale spruboje obejrzec![]()
szkoda że jak każde auto w Wyzwaniach Top Gear je zmasakrowali. żal było zwłaszcza patrzeć jak ginie 75ka z Clakrsonem za kółkiem, aczkolwiek można było się tego spodziewać.
Auta niemiłosiernie się psuły, ale sumą sumarów chłopaki powiedzieli że Alfy są ŚWIETNE!!!
p.s. skąd May wytrzasnął GTVke za 800 funtów? :shock:
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Spoko z angielskiego też nie jestem asem ale jakoś mi się udało zrozumieć parę rzeczy
Generalnie po obejrzeniu filmu stwierdzam "niech ktoś jeszcze raz powie że Alfa jest awaryjna to w pysk dam", a tak poważnie to co one przeżyły z zwłaszcza 75'tka to meksyk! Silnik ledwo dychał, kupa kontrolek się świeciła ale dojechał, i jak powiedział na początku Jerremy (nie wiem czy dobrze napisałem) jest to najlepszy silnik ever, a miał 3.0
, no i fajny wiejski tuning zrobił. U Hamonda dobra była pompa wody ale w końcu i ona poległa. No a James jak zwykle miał przerypane u swoich kolegów, i szkoda że wziął GTV z 2.0 TS zamiast 3.0, no ale za 800 funcioków czego się spodziewać. Co do ceny to, rocznik 96, miała pewnie coś walnięte i najechane z 250tys albo lepiej :twisted:
Co do takiego zlotu na który jechali, to sam bym się wybrał, ale właśnie na taki gdzie są też stare Alfy i to dużo!
Ogólnie dobry film, i jak zwykle można się pośmiać![]()