dajcie jakiś filmikjak ktoś ma
![]()
dajcie jakiś filmikjak ktoś ma
![]()
Witam było super moj mały juz sie pyta kiedy pojedzie następny raz , droga powrotna to masakra 10km w 1h15min.bella wytrzymała ale ja nerwowo nie musiałem zaraz sie napic <piwo> <piwo> <piwo> oczywiście w domu.Pozdrawiam do następnego razu .
Alfa i jej ochroniarz
a my ekipa z Dąbrowy Górniczej zmniejszylismy tempo max 120 i dzieki CB radiu nigdzie nie staliśmy![]()
Do 1-ki owszem wolno się jechało, ale potem to tak 130 pod górkę a z górki trochę więcej się jechało
Pozdrowionka dla wszystkich uczestników spotu, bardzo miło było poznać kolejnych fascynatów marki (z którymi nie widziałem się wcześniej) - zabawa jak zwykle przednia a towarzystwo jak zwykle wspaniałe.
Tak więc kombinujmy kolejny spocik. <skacze>
PS. kolego który chciałeś namiary na dobrego mechanika od Alfy na południu, odezwij się to dam Ci adres i telefon (nie pamietam Twojego nick'a niestety), pod wiatą siedzieliśmy, ja w koszulce forumowej.
Ewentualnie mogę podać namiary tutaj ale się chłopy przestaną wyrabiać z robotą :mrgreen: bo Alfy się psują a ich jest tam tylko trzech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Jak najbardziej, trzeba tylko taki termin wybrać, co by nie kolidował ze zlotem w Częstochowie.Napisał Lopezius
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. tym razem będę oponował za Żegociną.
Zrobię zdjęcia tego miejsca i wrzucę na forum, może zaakceptujecie mój pomysł.
Co do nastepnego spotu to teraz napisze do wszystkich tych ktorzy nie mogą być na zlocie w Czestochowie przez pełne 3 dni.
Jesli macie za ok miesiąc robic nastepny spot to moze lepiej zebrac te 100zl wiecej i przyjechac na SPOT w sobote 30.08.08 na lotnisko Rudniki
Tam bedzie nas 70 aut i caly dzien zabawy
fred
Ja osobiście chętnie bym wpadł na całe trzy dni, kwestia tylko jest taka czy mozna się jeszcze zapisywać bo były jakieś ograniczenia co do ilości domków itp.Napisał Fred
Z drugiej strony nie widzę nic przeciwko temu aby znów jakiś spocik np. na Śląsku zrobić.
Była propozycja Rybnik - lotnisko na spot, kolega który zaproponował niech myśli.
do września jeszcze trochę daleko.
Skoro ten zlot w Częstochowie jest w sierpniu, to nie widzę sensu by inny spot organizować również w tym miesiącu. Myślę, że druga połowa września będzie stosownym terminem, ale jak Lopezius wspomniał na to jest jeszcze czas. Póki co zastanówmy się nad CzęstochowąNapisał Fred
Pozdrawiam.
- Rafał
Fakt jest taki ze aktualnie nie ma juz wolnych miejsc w domkach ale zawsze mozna przyjechac pod namiot ( a mamy juz pare takich zgloszen).
Co do spotu to mysle ze termin szykuje sie sam bo o ile mnie pamięc nie myli to w polowie sierpnia z Żorach kolega DDevil bedzie slubował swojej kobiecie milosc , wiernosc i uczciwosc małżeńską i że nie sprzeda alfy az do smierci :mrgreen: wiec chyba trzeba by sie tam przejechac kolumną
A potem zrobic jakis grill
fred
No i superNapisał Fred
, napewno będzie zadowolony jak wpadniemy zagrać mu marsza na silniczkach :mrgreen: