Strona 26 z 30 PierwszyPierwszy ... 161718192021222324252627282930 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 298

Temat: Spotkanie Wisla 06.07.2008

Pitus25
    Gość

Domyślnie

dajcie jakiś filmik jak ktoś ma

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

Witam było super moj mały juz sie pyta kiedy pojedzie następny raz , droga powrotna to masakra 10km w 1h15min.bella wytrzymała ale ja nerwowo nie musiałem zaraz sie napic <piwo> <piwo> <piwo> oczywiście w domu.Pozdrawiam do następnego razu .

Alfa i jej ochroniarz

Kosiar
    Gość

Domyślnie

a my ekipa z Dąbrowy Górniczej zmniejszylismy tempo max 120 i dzieki CB radiu nigdzie nie staliśmy

ViP Alfa i Omega Avatar Lopezius
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD

Domyślnie

Do 1-ki owszem wolno się jechało, ale potem to tak 130 pod górkę a z górki trochę więcej się jechało

Pozdrowionka dla wszystkich uczestników spotu, bardzo miło było poznać kolejnych fascynatów marki (z którymi nie widziałem się wcześniej) - zabawa jak zwykle przednia a towarzystwo jak zwykle wspaniałe.
    Tak więc kombinujmy kolejny spocik. <skacze>

PS. kolego który chciałeś namiary na dobrego mechanika od Alfy na południu, odezwij się to dam Ci adres i telefon (nie pamietam Twojego nick'a niestety), pod wiatą siedzieliśmy, ja w koszulce forumowej.
    Ewentualnie mogę podać namiary tutaj ale się chłopy przestaną wyrabiać z robotą :mrgreen: bo Alfy się psują a ich jest tam tylko trzech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Była: 145 - 1,3 Boxer
    Jest: 156 - 1,9 JTD SW

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Lopezius
    Tak więc kombinujmy kolejny spocik. <skacze>
    Jak najbardziej, trzeba tylko taki termin wybrać, co by nie kolidował ze zlotem w Częstochowie.
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    P.S. tym razem będę oponował za Żegociną.
    Zrobię zdjęcia tego miejsca i wrzucę na forum, może zaakceptujecie mój pomysł.

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Fred
    Gość

Domyślnie

Co do nastepnego spotu to teraz napisze do wszystkich tych ktorzy nie mogą być na zlocie w Czestochowie przez pełne 3 dni.

Jesli macie za ok miesiąc robic nastepny spot to moze lepiej zebrac te 100zl wiecej i przyjechac na SPOT w sobote 30.08.08 na lotnisko Rudniki

Tam bedzie nas 70 aut i caly dzien zabawy

fred

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Fred
    Co do nastepnego spotu to teraz napisze do wszystkich tych ktorzy nie mogą być na zlocie w Czestochowie przez pełne 3 dni.

Jesli macie za ok miesiąc robic nastepny spot to moze lepiej zebrac te 100zl wiecej i przyjechac na SPOT w sobote 30.08.08 na lotnisko Rudniki

fred
    Ja osobiście chętnie bym wpadł na całe trzy dni, kwestia tylko jest taka czy mozna się jeszcze zapisywać bo były jakieś ograniczenia co do ilości domków itp.

Z drugiej strony nie widzę nic przeciwko temu aby znów jakiś spocik np. na Śląsku zrobić.
    Była propozycja Rybnik - lotnisko na spot, kolega który zaproponował niech myśli.

do września jeszcze trochę daleko.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Fred

fred
    Skoro ten zlot w Częstochowie jest w sierpniu, to nie widzę sensu by inny spot organizować również w tym miesiącu. Myślę, że druga połowa września będzie stosownym terminem, ale jak Lopezius wspomniał na to jest jeszcze czas. Póki co zastanówmy się nad Częstochową
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Fred
    Gość

Domyślnie

Fakt jest taki ze aktualnie nie ma juz wolnych miejsc w domkach ale zawsze mozna przyjechac pod namiot ( a mamy juz pare takich zgloszen).

Co do spotu to mysle ze termin szykuje sie sam bo o ile mnie pamięc nie myli to w polowie sierpnia z Żorach kolega DDevil bedzie slubował swojej kobiecie milosc , wiernosc i uczciwosc małżeńską i że nie sprzeda alfy az do smierci :mrgreen: wiec chyba trzeba by sie tam przejechac kolumną

A potem zrobic jakis grill

fred

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Fred
    Fakt jest taki ze aktualnie nie ma juz wolnych miejsc w domkach ale zawsze mozna przyjechac pod namiot ( a mamy juz pare takich zgloszen).

Co do spotu to mysle ze termin szykuje sie sam bo o ile mnie pamięc nie myli to w polowie sierpnia z Żorach kolega DDevil bedzie slubował swojej kobiecie milosc , wiernosc i uczciwosc małżeńską i że nie sprzeda alfy az do smierci :mrgreen: wiec chyba trzeba by sie tam przejechac kolumną

A potem zrobic jakis grill

fred
    No i super , napewno będzie zadowolony jak wpadniemy zagrać mu marsza na silniczkach :mrgreen: