Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166 ktora przed chwila smigla przez niepodleglosci
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166 ktora przed chwila smigla przez niepodleglosci
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
teńksrównież pozdrawiam
Tak myslalem ze to Ty :p ale nie widzialem tablic bo szybko sie oddaliles:p
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
pozdrowionka dla ciemnego SW RNI... widzianego na "obwodnicy" biłgoraja okolo 17
Pozdrawiam Panią "żonę Piotra_C" i koleżankę(?) siedzącą obok
Entuzjazm w czerwonym Mito na widok innej Alfy jest rozbrajający i zaraźliwy, udzielił się także moim pasażerom![]()
dlaczego ja nie moge spotkac tego mito.Pewnie przezylbym orgazm z tego entuzjazmu![]()
ja dzisaj na trasie rz->waw widzialem z 4-5 alf i zero pozdrowien
w rudnej czekalem zeby sie wlaczyc do ruchu patrze jedzie grafitowa 166 (bez ramek i RSR) mysle pewnie mnie wpusci a tu ni ch**a
coraz wiecej alf w przypadkowych rekach
No cóż... ZAWSZE tak mamy, jeśli zobaczymy Alfaholika. Podobno to jest nieszkodliwe i da się wyleczyćPozdrawiamy. Żona Piotra_C i Córka Piotra_C
- - - Updated - - -
Ho ho ho! Panie Marcnow, a gdzie ochrona danych osobowych?Pozdrawiam.
- - - Updated - - -
Zacznij jeździć szybciej - na pewno mnie znajdzieszPóki co pozdrawiam poprzez Forum
![]()
było: MiTo - jeździ nią młoda Alfisti
AR 166 - takich już teraz nie robią...
AR 146 1.6 bokser - najlepsza alfa jaką jeździłem