z kostka to cos wymysle tylko wolalbym nie ucinac tych kabli od poduszki , jakbym znalazl kostke taka do tych kabli od poduszki to byloby fajnie
z kostka to cos wymysle tylko wolalbym nie ucinac tych kabli od poduszki , jakbym znalazl kostke taka do tych kabli od poduszki to byloby fajnie
Ta wtyczka, którą masz nie pasuje do tego nowego gniazda.
Nawet jak znajdziesz oryginalną wtyczke do nowej taśmy to i tak będziesz musiał uciąć wtyczkę od Air Bagu, którą masz w tej chwili.
Wtyk do karty dźwiękowej sztywno siedzi w tym nowym gnieździe i nic nie powinno się z tym dziać.
Proponuje mimo wszystko przeczytać temat o nazwie wymiana kierownicy.. ja ostatnio robiłem tą przeróbkę u siebie.. ale miałem instalacje od "dawcy" także masz tam fotki wtyczek.. i oryginalne kolory kabli.. więc możesz po tym się nieco więcej połapać..
Masz link do strony na której są te fotki.. musisz kupić taką czarną kostkę od taśmy airbag jak tam widać..
http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ownicy-13.html
yy ? ale ta kostka 2 pinowa nie pasuje przecież do tej większej kostki w taśmie airbag od sterowania radiem.. więc co Ty własciwie kombinujesz ? Uciąć tą kostkę trzeba i zdobyć tą 8 pinową (Jak dobrze pamiętam 8..).. i albo nowe piny po wkładać do kostki którą zdobędziesz albo polutować kable za kostkę..
w temacie "wymiana kierownicy" w manualu ktory pisalem jest opisane jakie kable jak w zwijak powpinac, sa tam pokolei opisane wszystkie piny oraz rysunki kostek jak te piny liczyc.
nie wiecie czy podejdze kostka iso do tej tasmy ? dzisiaj zjezdzilem 2 szroty i nie maja nigdzie innstalacji ;/ rozebralem starego kompa ale nie widze tam nic podobnegodzisiaj wpadlem na pomysl ze kostka iso (ta kostka ktora jest wpinana do radia jest bardzo podobna ) nie wiecie czy podejdzie?
W elektronicznym bez problemu kupisz tą wtyczkę której szukałeś w komputerze.
kostke znalazlem wszystko dzisiaj podlączone i ....
.... lipa podswietlanie dzialalo podszuka sie nie palila ale sterowanie nie dzialalo i nie odbijaly kierunki zobaczymy co bedzie na innej tasmie