Oj dzięki wszystkim za wspaniałe towarzystwo i dla P4 za organizacje i piękne ustawienie Alfinek w choinkę dawać foty bo ja mało robiłem jak zwykle
Oj dzięki wszystkim za wspaniałe towarzystwo i dla P4 za organizacje i piękne ustawienie Alfinek w choinkę dawać foty bo ja mało robiłem jak zwykle
Miło byłofajny spot, fajna impreza. Pozdro
![]()
Pozdrawiam i ja.
Mam kilka fotek towarzystwa, wstawię jutro lub w poniedziałek.
Dzięki za spoti pozdrowienia dla wszystkich
![]()
Taaaak!Imreza jak najbardziej udana...Dobrze,że nie padało, ale temperatura nie rozpieszczała.Moglibyśmy posiedzieć dłużej;/P4 ogarnął temat koncertowo, ale za Chiny nie wiem dlaczego nie pojechał na kreskę skoro stał w takiej jebit... kolejce i wytrwał w niej prawie do końca?Mógłby tym samym jako jedyny Alfaholik pojechać w tym konkursie, a tak musimy się zadowolić "tylko" tym, że nasze Belle były najpiękniejszeFoty poniżej!!!
P.S. Seweryn80 znowu stałeś się nieświadomie mistrzem pierwszego planu ha ha ha
A Ciebie Gopcio przepraszam, że tak bez pardonu wjechałem Ci przed zderzak w drodze powrotnej![]()
dzięki wam za dobrą imprezkę![]()
również dzięki za organizacje![]()
Dziekowa wielka za impreze...
Oby wiecej takich
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
My również dziękujemy za spotkanko ,chociaż późno dojechaliśmy to zastaliśmy sporą grupę naszychpozdro i do zaś
![]()
było miło...szkoda że tak "szybko" wszyscy uciekli...
P.S Ciekawe ile było osób na gwieździe wieczoru MARINIE....chyba nikt bo łysoli zgarnąłem <---in the house--->