Zobacz wyniki ankiety: Kupiłbym dywaniki typu

Głosujących
526. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • CLASSIC

18 3.42%
  • PREMIUM

483 91.83%
  • bez róznicy mi to

25 4.75%
Strona 76 z 173 PierwszyPierwszy ... 26666768697071727374757677787980818283848586126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 1724

Temat: Dywaniki samochodowe

Użytkownik Pirat drogowy Avatar GrzesiuSiedlce
    Mieszka w
    Siedlce
    Auto
    AR 166 00r 3.0 busso / Lancia Thesis 02r 2.0tb

Domyślnie

Flatbet napisz do producenta żeby w dywanikach tylnych do 166 zmienili miejsce stopera, dokładnie chodzi o stoper od strony wewnętrznej (tunela) bo wypada idealnie w miejsce starego stopera. Nowego nie da się wkręcić w miejsce starego bo stary ma większą średnice wkręta i nowy jest luźny Ale to tak na marginesie bo dywaniki są eleganckie

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    majster nie przesadzałbym z tą tylko roczną trwałością, ja swoje mam ponad rok i też ponad 10 tyś km, owszem są ślad użytkowania, odciśnięta pięta na dywaniku kierowcy ale nie ma mowy o jakichś przetarciach na wylot czy rozpadaniu się.. w ogólnie nie wiem co masz na myśli pisząc że sie rozpada.. co szwy Ci sie prują ?
    Mam dac Ci foto byś uwieżył U mnie dokładnie szwy puszczają w tym środkowym wzmocnieniu dywanika (kierowcy) przez co z jednej strony jest już oderwane oraz strasznie sie mechaci i powoli odpada ten nadruk z napisem! Myślałem, że wiecej pożyją....

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Nowy_24
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał ArturK Zobacz post
    Hejka,
    Jak tam w Waszych GTV? wyjąłem oryginały i porównałem z klubowymi, różnią się kształtem z przodu na + dla klubowych (kierowcy idealnie dopasowany, nieco dłuższy, pasażera z przodu ciut za szeroki ale to nie problem) i z tyłu na + dla oryginałów, chyba GTV do 98 ma inny kształt tylnej podłogi.
    Wykonanie budzi respekt.
    Moje też leżą idealnie. Po stronie kierowcy wycięcie na podstopnice pasuje na styk, tylne też równiutko. Lita guma od spodu super. Aż żal w butach do auta wsiadać

Użytkownik Rowerzysta Avatar ArturK
    Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    [156 2,4 JTD SW 2005]

Domyślnie

Cytat Napisał Nowy_24 Zobacz post
    Moje też leżą idealnie. Po stronie kierowcy wycięcie na podstopnice pasuje na styk, tylne też równiutko. Lita guma od spodu super. Aż żal w butach do auta wsiadać
    A jak tylne? Oryginały idealnie pasowały, a w tych promień w rogu od zewnętrznej strony jest większy i dywanik odsłania sporo podłogi. W mojej GTV powinien być prawie:
    ┌─────────────\
    │.......................... |
    └─┐............. ┌────┘
    ....|............. |
    ....└───────┘
    A jest:
    ┌─────────────\
    │......................... \
    └─┐........... ┌─────
    ....|........... |
    ....└──────┘
    Na allegro wszystkie dywaniki mają ten łuk o tak dużym promieniu, nie tak jak moje oryginały i podejrzewam że GTV do 1998 ma ciut inną podłogę.
    Ostatnio edytowane przez ArturK ; 12-09-2012 o 20:09

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Sebek2442
    Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

Majster ma racje ja zamawiałem w poprzedniej edycji
    Dywanik kierowcy kwalifikuje sie do wymiany niestety posiada już ślady przetarcia pierwszej powłoki tylko guma została i będzie dziura (napis trzyma się bardzo dobrze ku mojemu zdziwieniu)
    Dywaniki na jeden sezon letni max ale mi i tak się podobają i w przyszłym roku też kupie

Użytkownik Rowerzysta Avatar bartekalfa166
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Auto
    AR 159 TI. Bianco

Domyślnie

Może warto by pomyśleć o zrobieniu gumowych na sezon jesienno-zimowy.Wtedy te nie dostaną tak w kość .To tak jak z oponami- masz 2 komplety jezdzisz kilka sezonów.jA chętnie gumowe kupię.

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Z gumowymi sprawa wygląda tak że klubowych się nie da bo przygotowanie matrycy żeby wytapiać gumowe z naszym logo to są potężne koszty. Natomiast ogólnie producent z którym współpracujemy ma w swojej ofercie dywaniki gumowe. Ale od razu informuję że nasze dywaniki klubowe welurowe można nabyć tylko przez to forum.

Wszystkich zainteresowanych odsyłam pod ten adres - http://www.autodywaniki.pl/alfa-romeo-c-765_769.html

Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 13-09-2012 o 11:04

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Raku
    Mieszka w
    Kępno
    Auto
    Alfa Romeo 156 2,4JTD

Domyślnie

Również dostałem dywaniki, wykonane bardzo dobrze, mam nadzieję, że długo pożyją I dzisiaj będę musiał już je odkurzyć, bo się bardzo pobrudziły w ciągu tego tygodnia.

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Już pisałem o tym wcześniej - moje roczne dywaniki prawie nie mają napisów, dziurę przy nogach kierowcy (bo ponoć wszywki nie trzeba :p ) i się powoli rozpadają - dywanik kierowcy się notorycznie podwija mimo stoperów.... Kolega który zamówił dywaniki od tego samego producenta miał identyczne problemy.

Może zmiana producenta?
    Jak coś - mogę zamieścić zdjęcia...

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Ty wrzuć swoje a ja wrzucę swoje żeby pokazać jak wyglądają dywaniki z pierwszej tury organizowanej półtora roku temu i uwierz że nie mam się co wstydzić tych moich Też już to kiedyś powtarzałem - zniszczyć się da wszystko