witam che sie dowiedziec gdzie jest sterownik i jak sie pod niego podpiac.
Mianowicie chodzi mi o kupno sterownika z 2-ma pilotami i podpiecie sie pod sterownik fabryczny.
zalezy mi na otwieraniu zamykaniu auta pilotem.
witam che sie dowiedziec gdzie jest sterownik i jak sie pod niego podpiac.
Mianowicie chodzi mi o kupno sterownika z 2-ma pilotami i podpiecie sie pod sterownik fabryczny.
zalezy mi na otwieraniu zamykaniu auta pilotem.
czesc sterownik znajduje się pod 3 swiatłem stopu. Tutaj masz caly opis
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...o_zestawu.html
następnym razem wykorzystaj wyszukiwarke, pozdrawiam!!!
Jeżeli chcesz tylko i wyłącznie do centralki zamka to lepszy jest sposób w drugim poście. Czyli podłączenie pod światłem stopu. Jeżeli jednak chcesz mieć jeszcze otwieranie klapy i/lub składanie lusterek z pilota (właśnie to robię) to najlepiej jest zrobić jak pisałem w pierwszym poście. Czyli wpinać się w skrzynkę pod kierownicą. Ponieważ wtedy jest najbliżej do otwierania bagażnika i składania lusterek.
Składanie lusterek z pilota brzmi ciekawie mam nadzieje że podzielisz sie patentem...
Podepnę się pod temat, można podłączyć się pod kompa żeby zweryfikować sprawność centralnego zamka? w swoim wymieniłem prawie wszystko łącznie z centralką, przekaźnikiem pod icsem i dwoma zamkami a zamek żyje swoim życiem.
- - - Updated - - -
też chętnie bym zmajstrował coś takiego u siebie
Może i można ale bardziej bym się zastanawiał nad tym "za ile"
Do otwierania klapy też można podpiąc sie pod światłem stopu
Trzeba bedzie zadzwonic już słyszę te dzwięki w słuchawce eee, ooo, tak się nie da, gdzie Pan zdobył takie informacje. Strach się bać...