Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Temat: 156 gq

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    No mnie się osobiście nie podoba błyszczący kokpit, a szczególnie góra Ja używam Sonax matowy i jest gitara
    Ta z tej aukcji "wygląda" po prostu na zadbaną i to nie przez to że się błyszczy, ale dlatego, że nie ma przetarć tapicerek itp. No a co do ośmiu poduszek.. hmm ciężka sprawa Może kurtyny liczy jako x2
    Ale taka ilość malowanych elementów (zderzak przedni, co najmniej dwoje drzwi i błotnik), które trzeba będzie poprawić już takiej perełki z niej nie robi. To tyle na pierwszy rzut oka a co jest w rzeczywistości nigdy nie wiadomo. Oczywiście nie ma aut idealnych i ja sam takich nie mam ale tutaj ewidentnie widać niekompetencje sprzedającego, który alfę w ciapki chce sprzedać jako bezwypadkowe auto i nawet opisu nie potrafi w języku polskim sklecić...
    " LM-FELGEN 7,5 X 17.(SZPRYCHA)
    -SPORT-PAKET I
    -RADIO MIT CD-PLAYER
    -BORDCOMPUTER/CHECK-CONTROL
    -VEHICLE-DYNAMIC-CONTROL (ESP/VDC )
    -KLIMAAUTOMATIK-DWUSTREFOWY "

Taki archetyp handlarza-bajeranta bez podstawowej wiedzy o tym co sprzedaje.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał FXX Zobacz post

Ehhhh czy czytanie ze zrozumieniem sprawia aż takie trudności... Napisałem jasno, że chciałbym ją delikatnie czyli inaczej minimalnie nabłyszczyć... Coś na wzór deski w Lybrze, której wystarczy minimalna dawka jakiegoś środka i ma delikatny polysk.
    "

On podejrzewam przeczytał to samo co i inni czyli: " To powiedz mi czego użyć żeby deska tak się błyszczała jak w tym egzemplarzu? Pytam serio bo moja jest matowa bardzo. " więc nie zarzucaj komuś, że czytać ze zrozumieniem nie potrafi bo w tym egzemplarzu jest połysk bardzo widoczny a to, że potem trochę zmieniłeś zamiary to już inna sprawa.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

No tak, co racja to racja Od takiego handlarza cwaniaczka bym nie kupował, jakby uczciwie powiedział, była bita tutaj i zrobione to i tamto, to spoko, ale jak ciśnie kity że bezwypadkowa itp. itd. to lipa..

Użytkownik Romeo Avatar bonzaj
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    alfa romeo 156 sw 105 KM 2000

Domyślnie

GQ brytjski i amerkański magazn opiniotwórczy dla panów,taki lepszy ckm
    Ostatnio edytowane przez bonzaj ; 17-09-2012 o 21:14

Użytkownik Romeo Avatar Woland83
    Mieszka w
    Malanów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS 2.0L '99 selespeed 155KM Grigio Chiaro met.

Domyślnie

To z pewnością dobrze panowie redaktorzy ten egzemplarz przetestowali, aby mieć o nim jakąś opinię, którą by mogli zabłysnąć w swoim magazynie. Pewnie liczniczek też nieco podrasowany. zresztą jak auto.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Słupsk,Wrzeście
    Auto
    156 2,4 JTD 136KM, AR159 SW 1,9 JTDm 150KM był DRIWTOWÓZ 1,6 GSI

Domyślnie

No to kur...a po zakupach. Teraz nawet nie jade oglądać.

- - - Updated - - -

Ale i tak bardziej mnie martwi umyty silnik niż błyszcząca deska.

Użytkownik Fachowiec Avatar FXX
    Auto
    Peugeot 508 II / Peugeot 308 T9

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer Zobacz post
    On podejrzewam przeczytał to samo co i inni czyli: " To powiedz mi czego użyć żeby deska tak się błyszczała jak w tym egzemplarzu? Pytam serio bo moja jest matowa bardzo. " więc nie zarzucaj komuś, że czytać ze zrozumieniem nie potrafi bo w tym egzemplarzu jest połysk bardzo widoczny a to, że potem trochę zmieniłeś zamiary to już inna sprawa.
    Owszem zapytałem, ale nigdzie nie napisałem, że chcę zrobić taką samą u siebie. Mała, aczkolwiek subtelna różnica.A co do samej Alfy to aż dziwne, że nie ma szarego Kangura nigdzie w tle, bo lokalizacja mówi już sama za siebie.

Użytkownik Romeo Avatar premek
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    164 2.0 TB '93/ Spider (916) 2.0 TS '01

Domyślnie

Cytat Napisał TIO_2007 Zobacz post
    No to kur...a po zakupach. Teraz nawet nie jade oglądać.

- - - Updated - - -

Ale i tak bardziej mnie martwi umyty silnik niż błyszcząca deska.
    Dlaczego? Zawsze myję silnik po zakupie, przed sprzedażą i min. raz w roku. Nie znoszę syfu. Wiem, że się go nie uniknie, ale to trochę jakby iść na randkę z nieumytymi zębami.
    166 2.4 JTD '00 - była
    164 2.0 V6 TB '91 - była
    156 1.9 JTDm '04 - już nie
    156 1.8 TS '00 - juz nie ma
    164 2.0 V6 TB '93 - jest
    Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
    MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
    Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...

Użytkownik Romeo Avatar bonzaj
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    alfa romeo 156 sw 105 KM 2000

Domyślnie

przy umytym silniku nie wiesz w trakcie zakupu co go boli

Użytkownik Znawca Avatar maryszkens
    Mieszka w
    Będzin/Dąbrowa Górnicza
    Auto
    155 1.8 16v FL// BMW 1

Domyślnie

Wpis na temat tego samego autka na regionalnym z Płocka:

Parę sztuk z Płocka było tu opisywanych - mało pochlebnie. Opisywane były również czary tego fotografa, więc samochód tak dobrze w rzeczywistości może nie wyglądać
    Ja bym na tym zakończył.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar pawel2910
    Auto
    Były: 156 2.4 JTD 02r. AR 159 2.4 JTDM 06r. Jest: Giulietta QV 12r.

Domyślnie

Tak jak koledzy piszą widziałem na allegro tą alfę około miesiąca temu i nic po za wnętrzem nie jest w niej ładnego, nie trzeba długo się przyglądać aby zobaczyć, że kilka elementów karoserii nie pasuje do siebie i mają inny odcień, widzie na co dzień alfę w takim kolorze i tam kolory na poszczególnych elementach nie odbiegają od siebie.

Uprawnienia