Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Może złóżmy petycje do organizatorów aby więcej pracy w to włożyli![]()
Izane nie bulwersuj się![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Nie wiem nie byłem zapytowujetylko
![]()
Beemkowcy tak maja ze musza pomarudzic im wiecznie cos nie pasuje![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Bulwersować się nie bulwersuje tylko ciekawi mnie co on pieprzy
chyba, że chodzi mu o grila który był pomiędzy Alfami i BMW... przestawiali potem znowu swoje auta to im miejsca więcej zrobiliśmy :> a gość pisze jakbyśmy tam autami stali i nogami się zapierali
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Wypowiedz jakiejś babki z BMW Śląsk, zadałem jej pytanie co przeszkadzało, to chyba ją przerosło odpowiedzenie na proste pytanie.Szkoda tylko że za samochodem miałam włoską markę,
no ale nic nie poradzę że Alfisti jakoś działają mi na nerwy![]()
Adams- widziałem tam jedną taką co wsiadała do BMW-o typowej,niemieckiej urodzieale wiadomo rzecz gustu.
Może dziewczyny z BMW zazdrościły urody naszym pieknym paniom i stąd te kąśliwe uwagi.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html