Pozdrawiam uzytkownika czarnej Alfy 159 na DLU albo DL, bo nie zauwazylem, byly lapki![]()
Pozdrawiam uzytkownika czarnej Alfy 159 na DLU albo DL, bo nie zauwazylem, byly lapki![]()
pozdrawiam kierownika 156 DJE wyjeżdżającego z pod tesco - nie pamiętam nicka pamiętam że kolega robi w ubezpieczeniach w jelcarze
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Dziś koło ŻABKI na osiedlu GANT przy Opolskiej widziana czerwona 156SW z Alfaclubu i reklamą "skup aut za gotówkę" na tylnej szybie... Czyja to ?![]()
Wczoraj na parkingu przy lotnisku-Wrocław widziana czarna 156 FL na DJ*** i klubowych ramkach okolice godziny 24.00
Pozdrowienia dla pani z czarnej 156 na klubowych ramkach która stała dzisiaj za mną na światłach w Wałbrzychu ( plac grunwaldzki ) na blachach DSW![]()
Chcialbym pozdrowic kolege w srebrnej Alfie Sportwagon z Trzebnicy, ktory niestety z tego co mi sie wydaje dostal uderzenie w bok wg mnie od wymuszajacego pomimo ciaglej linii pierwszenstwo Matiza (chyba) na skrzyzowaniu w ksztalcie ronda (lokacja jak na lotnisko/AOWu). Sorki, ze sie nie zatrzymalem, ale srednio tam z miejscem i tez troszke mi sie spieszylo. Mam nadzieje, ze nic sie nikomu nie stalo a Alfe da sie odratowac
PS czy to my czasami sobie nie machalismy jakos w tamtym tygodniu na trasie do Trzebnicy ?
Ktoś z forum, ze Świdnicy, sprawił sobie bordową 156 na felgach od 8C? Widziałem wczoraj pod McDonaldem, ale nie miałem jak podejść, bo akurat czekałem na szamkę... Wygląda co najmniej ślicznie![]()
Pewnie chinole, tak jak mówisz, ale i tak robią robotę. A tak z innej beczki, to nie jechał ktoś za mną jakąś godzinkę temu, na Westerplatte, Bravo na DDZ? Wydawało mi się, że namiętnie mrugał ktoś światłami, ale że nie byłem pewien to nie odmrugałem. Jeszcze by pomyślał, że go podrywam czy cuś ;p
Jarek to ty mi przed chwilką mrygałeś na górniczej ?
166 srebrna na ksenonie ?
147 powodów do zadowolenia