Pozdrawiam![]()
Nieśmiało ale coraz ładniejWitam zmotoryzowanych kaliszaków i okolicznych
W ciągu dwóch tygodni zmienimy blachy na dolnośląskie, bedzie łatwiej rozpoznać, heh
A na spocik jak najbardziej się piszę, tylko trzeba by wcześniej ustalić kiedy co i jak, pracuje od rana do wieczora wiec weekendy mam dosc zawalone prywatnymi sprawami, czasem tez jezdze z psami na wystawy.
A takie pytanko, bo bezdyskusyjnie chcę zakonserwować od razu cały spód na zimę. Kiedy najlepiej to zrobić? tzn. już teraz czy poczekać aż się jesień rozkręci?
Ostatnio edytowane przez Afi ; 19-09-2012 o 08:16
ja bym nie czekał, bo może się okazać przypadkiem że za dwa tygodnie spadnie śnieg, a po co kłaść konserwacje na solanke... rób od razu
co do spotu, proponuje zarejestrować sie też na www.alfaclub.pl bo tam raczej kalisz działa i tam sie umawiamy
dzięki za info![]()
Na co czekać?![]()
heh, no bo narazie jest w miare sucho, ale w sumie jak bedzie miała wizyte to niech jej robi co trzeba![]()
Również dołączam się do powitań![]()
A który to chciał mnie dzisiaj na środku Górnośląskiej ok 10 rano rozjechać, hę? srebrna 156![]()
a bo się kręcisz ludziom pod nogami rano zapewne, kiedy to się śpieszą do pracy!ale to nie ja - ja srebrnej nie posiadam hihi