wieri ty to byles w szoku jak na stacji Cie upolowalem. anyway zrobiles z kolami
To jakiś dziwny zwyczaj wprowadzasz kolego...Czy to, że nie ma na aucie ramek robi z kierowcy gorszego członka społeczności Alfisti? Ja na swoim nie mam ze względów estetycznych a macham każdemu napotkanemu Alfisti. Pachnie mi to delikatną dyskryminacjąJeśli ktoś odmachuje to znaczy, że Alfa dla niego to nie tylko pojazd, a Ci którzy tak tylko Bellę traktują powinni zostać "zarażeni" przez nas właśnie tym czymś...
P.S. Pozdrawiam AR 147 w szampańskim kolorze, która wyjeżdżała z ul. Śląskiej w Wodzisławską dzisiaj w RybnikuNie machałem, bo jechałem służbową Skodą
![]()
Ostatnio edytowane przez micorl ; 18-09-2012 o 20:44
Pozdro dla himek wlekacego sie z pracy
Wysłane z mojego GT-I9000
Bociek wczoraj to światełka ode mnieKoło Ciebie jest jeszcze nowy użytkownik tylko się menda oflagować w ramki nie chce, pomyka czerwona 147 3d po lifcie.
Dzięki, kurde nie widziałem Ciebie![]()
A do kogo nalezy w Tychach srebrna 156 na ramkach, ze znaczkiem Ferrari pod kierunkowskazem?Stalem obok w niedziele na parkingu przy Realu.. ehh musze sobie w koncu sprawic ramki!
p.s. jaboleq chyba znamy sie z Call of Duty (nick powerslave) i ogolnie przez Jus i Gajde![]()
Wieri
dosc ulomne podejscie
bedac również motocyklistą pozdrawiam sie ze wszystkimi motocyklistami a nie tylko tymi którzy np. mają tak jak ja yamahe
himek jednak to nie tysedan 1.9 jtd rej ST ..23E (chyba) ... miała nalepkę z tyłu z prawej ... przyznaj się kto to
tasiek no popatrz, jak nie CoD to Alfa)) pozdro