Pozdrawiam mijaną dzisiaj koło 9:15 w Rajsku ciemną 147 KWA... - był odzew, oraz srebrną 156SW KOS... z ramkami stojącą w Bieruniu przy Warszawskiej
Pozdrawiam mijaną dzisiaj koło 9:15 w Rajsku ciemną 147 KWA... - był odzew, oraz srebrną 156SW KOS... z ramkami stojącą w Bieruniu przy Warszawskiej
Hmmm a kogo ja pozdrawiałem przed 8 odjeżdżającego z przystanku na armii krajowej za rondem paprocanskim (w stronę paprocan niedaleko piekarni) białą oramkowaną 156(?) w sedanie? nie pamietam rejestracji w ostatniej chwili zauważyłem ale zdazylem mrugnac i pomachac ^^
W Dąbrowie Górniczej tuż obok Huty Bankowej stała bestyjka na ramce napis- "Żancia"(o ile dobrze pamiętam) Pozdrawiam tutaj bo w samochodzie kierowcy brak![]()
Po pierwsze: machanie nie zawsze, a wręcz rzadko, jest dobrze widoczne.
Po drugie: osób, które wiedzą, o co kaman z pozdrawianiem alfisti, jest tylko parę procent z ogółu użytkowników samochodów marki Alfa Romeo. Nie robię tego, bo kogoś dyskryminuje, a tylko i wyłącznie dlatego, że mruganie komuś długimi powoduje zazwyczaj niepowołane reakcje. Ludzie albo myślą, że coś im się dzieje z autem albo najczęściej drastycznie zwalniają obawiając się czyhającej kontroli drogowej. Więc nie robię tego, ze względu na uprzedzenie do kogokolwiek, a z racji zachowania bezpieczeńśtwa na drodze i oszczędzenia ludziom stresu.
Po trzecie: Ja mam mito, a z tego, co się orientuje, to sporo osób nie kojarzy tego modelu jako modelu AR.
Wieri tez mam Mito i zanim jeszcze zawitałem na forum to często byłem pozdrawiany przez kierowców Alf, najczęściej GT i gtvtakże nie jest tak źle.
pozdrawiam przed 19, ul. powstancow 147 na KPR, ramki nie widzialem bo brudna ale kolega awaryjkami zamrugal![]()
pozdrawiam Kolegę z alfy 147 na ramkach rej. SJ widzianego wczoraj w Mysłowicach ok 9.15poszły łapki
![]()
oraz spóźnione pozdrowienia dla czarnej 159 SW - widzianej w poniedziałek w okolicach Pszczyny na S 1 w godzinach wieczornych - poszły awaryjne
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
a kto w olkuszu pod TAhydronics parkuje jasnoniebieska 147 oramkowaną??